Astra Militarum Leman Russ Battle Tank

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Warhammer je minijaturni wargame dizajniran za upotrebu vlastitih modela koje sami sklapate i bojite po liÄŤnoj Ĺľelji. Set sadrĹľi:- jednu Leman Russ Battle Tank minijat... Pročitaj ceo opis
5.759,00 DIN
Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

in stock

Cena je ažurirana danas od 08.00.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o ComputerLand Shop ponudi
Ponuda prodavnice ComputerLand Shop za proizvod Astra Militarum Leman Russ Battle Tank. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00B5C73F
Prijavi grešku
Warhammer je minijaturni wargame dizajniran za upotrebu vlastitih modela koje sami sklapate i bojite po liÄŤnoj Ĺľelji. Set sadrĹľi:- jednu Leman Russ Battle Tank minijaturuWarhammer je smešten u izmišljenom univerzumu koji je poznat po svom "mraÄŤnom i mršavom" pozadinskom svetu, koji sadrĹľi uticaje iz priÄŤa kao i mnoge istorijske uticaje. Geografija sveta Warhammera vrlo podseća na Zemlju zbog manipulacije drevnom rasom u svemiru poznatom kao Stari. Ova misteriozna i moćna rasa posetila je Warhammer World u dalekoj prošlosti. Uspostavljajući osnovu, krenuli su u manipulaciju geografijom i biosferom planete. Uz pomoć Slannovih sluga, pomerili su orbitu planete bliĹľe suncu i uredili kontinente po svojoj Ĺľelji. Da bi putovali izmeÄ‘u svetova, Stari su koristili portale do druge dimenzije ("warp kapije"), koje su gradili na severnom i juĹľnom polu Warhammer sveta. Na kraju su se, meÄ‘utim, ove kapije srušile, omogućujući sirovoj magiÄŤnoj energiji i demonskim silama Haosa da se izliju u svet Warhammera.
Astra Militarum Leman Russ Battle Tank
Astra Militarum Leman Russ Battle Tank
5.759,00 DIN
u ComputerLand Shop

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka