NUTREND Vitamin C 100 tableta

NUTREND Vitamin C 100 tableta

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
OpisPrehrambeni dodatakVITAMIN Csa šipkom je namenjen za snabdevanje tela vitaminom C tokom infekcije, povećane fizičke aktivnosti, stresa i pušenja.Karakteristike efikas... Pročitaj ceo opis
1.390,00 DIN
Proverite troškove dostave u prodavnici
Cena je ažurirana danas od 03.26.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Shopnet.rs ponudi
Ponuda prodavnice Shopnet.rs za proizvod NUTREND Vitamin C 100 tableta. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00B48FA6
Prijavi grešku
OpisPrehrambeni dodatakVITAMIN Csa šipkom je namenjen za snabdevanje tela vitaminom C tokom infekcije, povećane fizičke aktivnosti, stresa i pušenja.Karakteristike efikasnih sastojaka:Vitamin C spada među vitamine, koji su topljivi u vodi i vrši mnogo bitnih funkcija u telu. Igra bitnu ulogu u nastajanju kolagena, koji je bitan za telesni rast i obnovu povređenog tkiva. Ako vitamina C nedostaje, može se snažno usporavati proces rehabilitacije i proces zarastanja. Ima ulogu i u resorpciji gvožđa. Ima pozitivne efekte na imuni sistem i jača ga i tokom virusnih i bakterijskih zaraza. Vitamin C služi i kao antioksidant i tako spriječava rast tumora.Osim vitamina C tableta sadrži i šipak u prahu, koji sadrži važne aktivne sastojke, kao karotene, vitamin B i vitamin P, koji je kompleks bioflavonida, kojih bitan deo je rutin. U prirodi, vitamin C prate bioflavonoidi, koji povećavaju njegov efekat. Vitamin C tablete sa šipkom osiguravaju postepeno oslobađanje vitamina C u telo.
NUTREND Vitamin C 100 tableta
NUTREND Vitamin C 100 tableta
1.390,00 DIN
u Shopnet.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka