Crna vibrirajuća navlaka za penis Cecelia

Crna vibrirajuća navlaka za penis Cecelia

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Crna vibrirajuća navlaka za penis Cecelia
Prudužite vaš penis na jednostavan i brz način, a vašoj partnerki pružite fantastičnu stimulaciju uz pomoć crne vibrirajuće ... Pročitaj ceo opis
790,00 DIN

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Cena je ažurirana danas od 03.15.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Eplaneta ponudi
Ponuda prodavnice Eplaneta za proizvod Crna vibrirajuća navlaka za penis Cecelia. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Boja
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00B42120
Prijavi grešku
Crna vibrirajuća navlaka za penis Cecelia
Prudužite vaš penis na jednostavan i brz način, a vašoj partnerki pružite fantastičnu stimulaciju uz pomoć crne vibrirajuće navlake za penis. Navlaka je napravljena od kvalitetnog TPR materijala, fleksibilna je i rastegljiva i poseduje prsten koji se postavlja oko testisa. Ima reljefast oblik, prošarana je bodljicama i poseduje vibraciju, vaša partnerka uživaće u vrhunskoj stimulaciji tokom svakog odnosa. Za njen rad potrebne su vam 3 LR41 baterije. Ukupna dužina navlake iznosi 18,5 cm, a deo u koji postavljate penis dugačak je 11,5 cm. Vrh navlake je popunjen, produžićete vaš penis za 2,5 cm. Njen spoljašnji prečnik je 4 cm. Fleksibilna je i rastegljiva, tako da će svima odgovarati. Radi prijatnijeg osećaj tokom odnosa koristite neki od lubrikanta na vodenoj bazi.
Crna vibrirajuća navlaka za penis Cecelia
Crna vibrirajuća navlaka za penis Cecelia
790,00 DIN
u Eplaneta

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka