Elegantni Set Vibratora Queens Luxury Collection

Elegantni Set Vibratora Queens Luxury Collection

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Elegantni Set Vibratora Queens Luxury Collection
Pripemili smo za vas luksuzni set koji sadrži 6 različitih sexy igračaka koje će stimulisati apsolutno sve vaše erogen...
Pročitaj ceo opis
32.990,00 DIN

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Cena je ažurirana juče u 10.57.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Eplaneta ponudi
Ponuda prodavnice Eplaneta za proizvod Elegantni Set Vibratora Queens Luxury Collection. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00B4211D
Prijavi grešku
Elegantni Set Vibratora Queens Luxury Collection
Pripemili smo za vas luksuzni set koji sadrži 6 različitih sexy igračaka koje će stimulisati apsolutno sve vaše erogene zone. Dolazi u elegantnom pakovanju. Idealan je za solo igrice ali i duge noći u kojima ćete uživati sa vašim partnerom.
Stimulator klitorisa WALTER poseduje 7 različitih modova vibracija koje će biti i više nego dovoljne da svaki put doživite vrhunac.Ukupna dužina ovog vibratora je 22 cm dok je obim u najširem delu 5 cm. Multifunkcionalni vibrator WILBUR poseduje 12 različitih modova vibracija i njegova glavna osovina ima efekat zagrevanja do 48° C. Ukupna dužina vibratora je 20 cm dok je obim u najširem delu 3,5 cm. Vibrator za parove ALGERNON poseduje 12 različitih modova vibracija koje vrlo lako možete da kontrolišete pomoću bežičnog daljinskog upravljača. Ukupna dužina ovog vibratora za parove iznosi 9,6 cm dok je obim 3 cm. Klitoralni masažer ESTELLE poseduje 2 jezička koja imaju 12 različitih pokreta i vrlo lako se kontrolišu pritiskom na jedno dugme. Ukupna dužina klitoralnog masažera iznosi 4,3 cm dok je njegov prečnik 4,3 cm. Japanske kuglice SANDY napravljene su od kvalitetnog silikona, koji je gladak i prijatan. Teže da ispadnu prilikom nošenja, vi stežete vaginalne mišiće i na taj način radite Kegelove vežbe koje doprinose jačanju vaginalnih zidova. Ukupna dužina japanskih kuglica iznosi 18,5 cm dok je prečnik kuglice 3,3 cm. Analni dildo ARIANNA je dizajniran tako da na najefikasniji način pruži vrhunsku analnu stimulaciju. Ukupna dužina dilda iznosi 15,5 cm dok je obim u najširem delu 3,5 cm.
Sve Igračke su vodootporne i izrađene su od najkvailtetnijeg silikona koji je izuzetno prijatan na dodir i potpuno bezbedan za vašu kožu. U setu dobijate USB kabl sa kojim ćete puniti vibratore na bilo koji računar. Za lakšu penetraciju i lepši osećaj preporučuje se lubrikant na bazi vode. Za pravilno održavanje potrebno je igračku oprati mlakom vodom i blagim sapunom, isprskati Toys cleanerom sredstvom za čišćenje iz našeg asortimana pa obrisati i ostaviti da se dobro osuši.
Elegantni Set Vibratora Queens Luxury Collection
Elegantni Set Vibratora Queens Luxury Collection
32.990,00 DIN
u Eplaneta

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka