Tetra pelene za bebe NSB-U4TP02 - Moderne tera pelene

Tetra pelene za bebe NSB-U4TP02 - Moderne tera pelene

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Opis proizvoda

Raznobojne tetra pelene za bebe NSB-U4TP02 se koriste za široki povoj kod beba. Odaberite zanimljive dezene i neka beba od prvog dana ima modernu ga... Pročitaj ceo opis

Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00AFFA51
Prijavi grešku
Opis proizvoda

Raznobojne tetra pelene za bebe NSB-U4TP02 se koriste za široki povoj kod beba. Odaberite zanimljive dezene i neka beba od prvog dana ima modernu garderobu koja je i lepa i kvalitetna.

Ukrasite dečiju sobu sa dekorativnim lopticama u sivoj boji

Osetljiv Termometar za kadicu Delfin 2-782 će precizno izmeriti temperaturu vode i doneti lakšu pripremu za bezbedno kupanje beba.

Ljuljaška ležaljka Enjoy je praktična, višenamenska ležaljka za bebe koja poseduje i muziku i vibraciju što svako dete obožava. Stabilna je i udobna pa može služiti i za kvalitetan odmor.

Peg Perego hranilica 2u1 Prima Pappa Follow me wonde je praktična i korisna stolica za hranjenje beba koja u početku služi kao ležaljka za bebe, a kasnije i visoka hranilica.

Višepoložajna Peg Perego stolica za hranjenje i ležaljaka

Praktična fotelja za bebe Tri drugara će obezbediti udobno sedenje i zanimljivu igru mališana od 6 meseci pa do 5 godina. Zelena boja omogućava da se ova mekana fotelja za decu uklopi u svaku sobu za dečake.

BBO Dubak za bebe Funride če olakšati kretanje i prohodanje vašeg deteta. Stabilan ram i zanimljive igračke će animirati bebu i držati je čvrsto tokom istraživanja prostora oko sebe. Šetalice za decu do 12 kg.

Leptirići, pčelice, bubamare... Zvečke za bebe set 872904 donosi raznovrsne oblike sa bojama i zvukovima pri pokretu. Namenjeno je za decu stariju od 12 meseci

Štitnik za vrata sprečava mogućnost da se vrata zatvore.

Zaštita za pojas će obezbediti prijatnije vezivanje starije dece i udobniju vožnju bez narušavanja bezbednosti

Baby Jem torba za mamu 568 sadrži nekoliko pregrada i džepova za lako sortiranje svih neophodnih stvari koje trebaju bebi tokom šetnje.

Tetra pelene za bebe NSB-U4TP02 - Moderne tera pelene
Tetra pelene za bebe NSB-U4TP02 - Moderne tera pelene
220,00 DIN
u Vrabac.co.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka