Tetra pelene za bebe 925 - Šarene tetra pelene

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Opis proizvoda

Pakovanje sadrzi 1 pelenu. Tetra pelene su deo presvlake za široki povoj, ali su odlične i za pokrivanje i kao podloga za bebe.

Cena je za j... Pročitaj ceo opis

Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00B02DB8
Prijavi grešku
Opis proizvoda

Pakovanje sadrzi 1 pelenu. Tetra pelene su deo presvlake za široki povoj, ali su odlične i za pokrivanje i kao podloga za bebe.

Cena je za jedan komad, odaberite najlepši dezen.

Lorelli makazice za bebe, napravljene od nerđajućeg čelika, imaju zakrivljen vrh radi maksimalne bezbednosti. Preporučuje se da bebi sečete nokte dok miruje.

Ako želite da koristitie jednu stolicu za hranjenje za uzrast do 3 godine, onda je hranilica za bebe Kimchi pravi izbor. Podešava se po visini, lako se sklapa i još lakše održava.

Ova plišana spirala sa aktivnim igračkama pružiće puno zabave vašem detetu.

Ima toliko toga za otkriti: različite teksture, zveckanje, ogledalo

. Podstiče koordinaciju ruke i oka

. Spirala se lako može pričvrstiti na krevetac, kolica ili nosiljku.

Dimenzije: 22 x 13 x 12 cm

Uzrast: Od 0-2 god.

Vama i vašoj decu svideće se ova drvena vešalica/ dečiji čiviluk koja se lako uklapa u svaki ambijent. Savršena za kačenje dečijih stvari, igračaka, kaputića.

Dečiji čiviluk je napravljen po Montesori programu, tako da će je deca brzo zavoleti, osećaće se samostalnije i samim tim brzo naučiti da se samo spremi svoju garderobu za vrtić.

Termos posuda za bebe ajkula je praktičan putni termos za bebe koji čuva temperaturu hrane, a pošto ima viljušku, dete može da jede nesmetano gde god da se nalazi.

Negujte pravilno nežnu bebinu kosu uz KikkaBoo četka i češalj za bebe Flamingo. Roze češalj i četka će pomoći da se tanke vlasi očešljaju, a da se pri tome ne povredi osetljiva površina glave.

AKCIJA VAZI OD 15.08. DO 15.09.2022. ILI DO ISTEKA ZALIHA

Kolica za bebe BBO Matrix u sivoj boji donose vrhunske performanse i uživanje u šetnji. Lako se upravljaju, lako se sklapaju i fantastično izgledaju. BBO Matrix kolica koja ćete obožavati.

Kolica predviđena za decu od rođenja do 15kg težine


U kompletu se nalazi:

kišna navlaka,
mrežica protiv komaraca,
držač za flašicu

Moni Giant jeogradica za bebe do 15kg težine.

Sklopiva obradica za decu je odlična i za odmor i za igranje. Stranice pokrivene mrežom omogućavaju jednostavan nadzor i praćenje deteta.

Kikkaboo dečje autosedište Standy pripada grupi 2/3 (15-36 kg) i pogodno je za decu od oko 3 do 12 godina. Ekstra veliko sedište ima naslon za ruke, koji vašem detetu nudi neophodnu udobnost u vožnji čak i na dužim putovanjima automobilom. Dečije sedište je u vozilu pričvršc´eno pojasom u 3 tačke. Sa ovim autosedištem vaše dete c´e od sada bezbedno i udobno putovati u kolima.

Praktična fotelja za bebe Tri drugara će obezbediti udobno sedenje i zanimljivu igru mališana od 6 meseci pa do 5 godina. Zelena boja omogućava da se ova mekana fotelja za decu uklopi u svaku sobu za dečake.

Tetra pelene za bebe 925 - Šarene tetra pelene
Tetra pelene za bebe 925 - Šarene tetra pelene
190,00 DIN
u Vrabac.co.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka