Chicco noćna lampa i muzički projektor zvezde - roze, dečija noćna lampa za devojčice

Chicco noćna lampa i muzički projektor zvezde - roze, dečija noćna lampa za devojčice

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Opis proizvoda

Chicco noćna lampa i muzički projektor zvezde će oslikati sobu vaše devojčice u zvezdano nebo. Dečija noćna lampa je pogodna za najmlađi uzrast, rad... Pročitaj ceo opis

6.790,00 DIN
Proizvođač
Boja
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00AFEEE1
Prijavi grešku
Opis proizvoda

Chicco noćna lampa i muzički projektor zvezde će oslikati sobu vaše devojčice u zvezdano nebo. Dečija noćna lampa je pogodna za najmlađi uzrast, radi na baterije, a plišanu igračku je moguće i odvojiti za bezbrižnu dečiju igru.

Termos Savanna ima razigrani dizajn i savršen je za duge šetnje.

Izra?en je od visokokvalitetnih materijala i sa dvostrukim zidom od nerđajućeg čelika koji održava temperaturu tečnosti što je duže moguće.

Izra?en od visokokvalitetnih materijala - polipropilen, ner?ajuei čelik, silikon

Dvostruki zid od nerđajućeg čelika

Poklopac otporan na curenje

Zanimljiv dizajn

Cediljka za čaj

Održava toplotu do 12 sati i hladno do 24 sata

Bez BPA

Kapacitet 500ml

Tvrda podloga za presvlačenje beba Mali Andjeo ima odgovarajuće dimenzije 80x50cm i obezbeđuje jednostavno i

lako povijanje beba gde god da se nalazite.

Ako tražite kvalitetnu i interesantnu nošu - Noša za bebe pače plava je odličan izbor i dečaći če je obožavati. Ima motive koji podsećaju na pače, a pošto je noša za bebe kao wc šolja, olakšaće i njeno kasnije korišćenje

BabyJem bebi prostirka za igru u zelenoj bolji je podloga za bebe 2u1 kod koje je moguće sklopiti stranice i tako napraviti bazen za igranje.

Mekane igračke, šarene loptice i prelepe ilustracije će podstaći dete na zabavu i razmišljanje

Ležaljka za bebe twinkle tails KIDS II je udobna, mekana bebi ljuljaška.

Dete će uživati u prelepim melodijama i svetlosnim projekcijama, a njihanje će je umiriti i omogućiti sate i sate zabave.

Cam suncobran za dečija kolica Cristallino Bez štiti bebu od UV zraka i vrućine. Lako se montira na većinu kolica za bebe

Manikir set za bebe, napravljen od bezbednih i kvalitetnih materijala. Set za nokte za bebe 3 dela Narwhal Mint sadrži makazice za nokte, turpiju i grickalicu.

Kadica za bebe plava je praktična kadica za kupanje beba koja je stabilna, ima ergonomski oblik inapravljena je od providne, plave plastike. Poseduje deo za praktično odlaganje sapuna.

Dečiji krevetac Lolek se izrađuje od bukovog masiva u kombinaciji sa medijapanom. Površinska obrada je boja na vodenoj bazi. Sa izrezbarenim likom Loleka i ugraviranim meračem visine na sebi, krevetac za bebe je spreman za merenje koliko brzo mališani rastu kada se spava.

Moni prenosivi krevetac Safari, lagan je za rasklapanje. Sklapanje po principu kišobrana i torba u koju se pakuje olakšavaju transport.

Krevetac za bebe je pogodan za upotrebu u kući, ali i za putovanja. Veliki prozori sa mrežom omogućuju posmatranje deteta dok spava ili se igra.

Chicco noćna lampa i muzički projektor zvezde - roze, dečija noćna lampa za devojčice
Chicco noćna lampa i muzički projektor zvezde - roze, dečija noćna lampa za devojčice
6.790,00 DIN
u Vrabac.co.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka