Ponoćna biblioteka - Met Hejg

Ponoćna biblioteka - Met Hejg

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Opis

JEDNA BIBLIOTEKA. BESKONAČNO MNOGO ŽIVOTA.

Negde izvan granica poznatog univerzuma postoji biblioteka u kojoj se nalazi beskonačno mnogo knjiga, od ... Pročitaj ceo opis

999,00 DIN -27 %
726,00 DIN
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00AFC7FF
Prijavi grešku

Opis

JEDNA BIBLIOTEKA. BESKONAČNO MNOGO ŽIVOTA.

Negde izvan granica poznatog univerzuma postoji biblioteka u kojoj se nalazi beskonačno mnogo knjiga, od kojih svaka pripoveda priču o drugačijoj stvarnosti. U jednoj knjizi je vaš trenutni život, dok su u ostalim životi koje ste mogli da imate da ste u nekom trenutku napravili drugačiji izbor.

Nora Sid se nalazi pred sudbinskom odlukom. Suočena sa mogućnošću da svoj trenutni život zameni za neki drugi, da svoju karijeru usmeri u drugom pravcu, da iznova oživi raskinute veze, da ostvari mladalački san, Nora će na čudesnom putovanju kroz Ponoćnu biblioteku morati da zaviri duboko u sebe kako bi pronašla odgovor na pitanje šta je zapravo to što naš život čini istinski ispunjenim i vrednim življenja.

Ponoćna biblioteka - Met Hejg
Ponoćna biblioteka - Met Hejg
726,00 DIN
u Knjizara sigma

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka