Radialight Kupatilska grejalica Windy sa sušačem za peškir- 1800 W

Radialight Kupatilska grejalica Windy sa sušačem za peškir- 1800 W

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Radialight Windy 2B grejalica sa sušačem ima sve što Vam je potrebno: pored elegantnog dizajna, donosi i veliku korist, posebno u hladnim zimskim danima. U samo nekoliko ... Pročitaj ceo opis
24.645,00 DIN -18 %
20.209,00 DIN
-18 %24.645,00 DIN
+ troškovi dostave

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Na lageru

Cena je ažurirana danas od 08.08.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Shoppster.rs ponudi
Ponuda prodavnice Shoppster.rs za proizvod Radialight Kupatilska grejalica Windy sa sušačem za peškir- 1800 W. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Snaga (u W)
1800 W
Tip grejalice
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00ADF579
Prijavi grešku
Radialight Windy 2B grejalica sa sušačem ima sve što Vam je potrebno: pored elegantnog dizajna, donosi i veliku korist, posebno u hladnim zimskim danima. U samo nekoliko minuta greje celokupnu površinu kupatila. Zbog senzora koji poseduje, grejanje se uključuje tek kada neko uđe u prostoriju, osim ako ga Vi niste drugačije programirali. 10 minuta nakon što izađete iz kupatila, grejalica automatski prelazi u ECO režim, čime spušta temperaturu za 3.5 °C u odnosu na onu koja je bila podešena, i na taj način vrši uštedu električne energije. IP24 zaštita od prskanja vodom omogućava Vam da postavite grejalicu blizu umivaonika ili kade, bez brige da li će nešto poći naopako. Touch screen kontrola i LCD displej na kom su prikazani temperatura, vreme i režim rada, tu su da Vam olakšaju rukovanje ovim uređajem. Karakteristika Snaga: 1800 W Kontrole ekrana osetljivog na dodir LED displej 5 unapred podešenih nedeljnih programa 4 načina rada: Comfort, Auto, Programibilno, Anti-Frost Senzor prisustva Senzor otvorenog prozora Boost funkcija za ultra brzo zagrevanje Filter za prašinu koji se lako skida i pere IP24 zaštita od prskanja vode, idealna za ugradnju na vlažnim mestima Dimenzije (Š x V x D): 31.8 x 57.8 x 11.2 cm Težina: 2.6 kg
Radialight Kupatilska grejalica Windy sa sušačem za peškir- 1800 W
Radialight Kupatilska grejalica Windy sa sušačem za peškir- 1800 W
20.209,00 DIN
u Shoppster.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka