SVENSAS Tabla, bela, 40x60 cm

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Na ovoj magnetnoj tabli možeš da pišeš i izlažeš beleške, papire i druge stvari za koje želiš da znaš gde su. Savršena je za kuhinju ili hodnik.Tabla se jednostavno briše... Pročitaj ceo opis
1.499,00 DIN
Proizvođač
Boja
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00AD4ECD
Prijavi grešku
Na ovoj magnetnoj tabli možeš da pišeš i izlažeš beleške, papire i druge stvari za koje želiš da znaš gde su. Savršena je za kuhinju ili hodnik.Tabla se jednostavno briše krpom za prašinu ili tkaninom.Može se okačiti vodoravno ili uspravno, pa izaberi način koji najviše odgovara prostoru.Uz SVENSAS seriju, možeš napraviti sopstveni kolaž uz table za podsetnike od različitih materijala – i menjaj ih koliko god često hoćeš, pošto sve imaju isto rešenje za kačenje i dimenzije.Različite vrste zidova zahtevaju različitu opremu za pričvršćivanje. Upotrebi onu opremu koja odgovara zidovima u tvom domu. Prodaje se zasebno.Može se upotpuniti MALA flomasterima za belu tablu.Čelik, Epoksidni/poliesterski premaz u prahuObriši krpom namočenom blagim sredstvom za čišćenje.Obriši čistom i suvom krpom.
SVENSAS Tabla, bela, 40x60 cm
SVENSAS Tabla, bela, 40x60 cm
1.499,00 DIN
u IKEA

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka