SKUBB Set kutija, 6 kom., bela

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Tkanina je izrađena od recikliranog poliestera. Korišćenjem otpada kao resursa jedan smo korak bliže održivoj budućnosti.Služi da središ čarape, kaiševe i nakit u gardero... Pročitaj ceo opis
Proizvođač
Boja
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00AD4CF1
Prijavi grešku
Tkanina je izrađena od recikliranog poliestera. Korišćenjem otpada kao resursa jedan smo korak bliže održivoj budućnosti.Služi da središ čarape, kaiševe i nakit u garderoberu ili komodi s fiokama.Kada ti kutija više ne treba i želiš da uštediš prostor, samo otvori rajsferšlus na dnu i spljošti je.Monika MulderDimenzije: 2 kom. 14x14x13 cm, 2 kom. 28x14x13 cm i 2 kom. 28x28x13 cm.Odgovara MALM komodi s fiokama širine 80 cm.100% poliester (min. 90% reciklirano)Polipropilenska plastikaNe peri.Ne izbeljuj.Ne suši u mašini za sušenje veša.Ne peglaj.Nije moguće hemijsko čišćenje.Prebriši blagim rastvorom sapuna.Upotrebom recikliranog poliestera za tkaninu ovog proizvoda trošimo manje novih sirovina i smanjujemo uticaj na životnu sredinu, dok postojećim materijalima pružamo novi život.
SKUBB Set kutija, 6 kom., bela
SKUBB Set kutija, 6 kom., bela
599,00 DIN
u IKEA

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka