SJÖRAPPORT Marinirani losos, ASC sertifikat/smrznuto

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Konzerviranje znači da se losos marinira u soli, šećeru, mirođiji i s malo paprike. Sve se te arome mešaju i obogaćuju mekano a čvrsto meso koje se može tanko iseći.Odled... Pročitaj ceo opis
1.199,00 DIN -17 %
999,00 DIN
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00AD4C9C
Prijavi grešku
Konzerviranje znači da se losos marinira u soli, šećeru, mirođiji i s malo paprike. Sve se te arome mešaju i obogaćuju mekano a čvrsto meso koje se može tanko iseći.Odledi i služi hladno uz razna jela. Savršeno uz kuvan krompir i sos od senfa i mirođije. Sjajno i kao hladno jelo, uz limun i mirođiju, a i kao obrok na izletu.Ovaj proizvod zadovoljava ASC svetski standard za odgovorno uzgajanje morskih plodova.Smrzavanjem odmah posle ulova čuva se ukus, hranljiva vrednost i kvalitet.Za Božić, Uskrs i Midsommar proslavu, marinirani losos se obavezno nalazi na trpezarijskim stolovima u Švedskoj. Bez lososa nema pravog slavlja u Švedskoj – a u toj popularnoj ribi uživa se i tokom svakodnevnih obroka.Za informacije o proizvodu, uključujući sastojke, alergene i nutritivne vrednosti, molimo te pogledaj slike na pakovanju proizvoda.IKEA uvek nastoji da ti pruži ispravne informacije, ali moguće je da će se sastojci i etikete vremenom promeniti za naše prehrambene proizvode.Stoga ćemo te uvek zamoliti da pre upotrebe proveriš etiketu na pakovanju proizvoda i ne oslanjaš se isključivo na informacije pružene na veb-sajtu.
SJÖRAPPORT Marinirani losos, ASC sertifikat/smrznuto
SJÖRAPPORT Marinirani losos, ASC sertifikat/smrznuto
999,00 DIN
u IKEA

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka