NORDVIKEN Barski sto, bela, 140x80x105 cm

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Prostrana ploča barskog stola pruža ti dovoljno mesta za obedovanje, druženje, ali i rad.Sto ima prostranu fioku za poslužavnike, salvete, kuhinjski pribor, ali i tvoj ko... Pročitaj ceo opis
37.999,00 DIN
Proizvođač
Boja
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00AD49D3
Prijavi grešku
Prostrana ploča barskog stola pruža ti dovoljno mesta za obedovanje, druženje, ali i rad.Sto ima prostranu fioku za poslužavnike, salvete, kuhinjski pribor, ali i tvoj kompjuter, odmah ispod ploče stola.Izgled i završni sloj ovog barskog stola dobro funkcionišu i u kuhinji, i u trpezariji.Ovaj sto je testiran u skladu s najstrožim standardima stabilnosti, izdržljivosti i bezbednosti, tako das godinama podnosi svakodnevnu upotrebu u tvom domu.Francis CayouetteZa maksimalni kvalitet, zategni zavrtnje po potrebi.Isključivo za upotrebu u zatvorenom.Iverica, Bukov furnir, Bukov furnir, Bajc, Bezbojni akrilni lak, Papirna folijaPuna borovina, Bajc, Bezbojni akrilni lakPuna borovinaLesonit, BojaPuna brezovinaObriši krpom namočenom blagim sredstvom za čišćenje.Obriši čistom i suvom krpom.Upotrebom obnovljivog materijala poput drva u ovom proizvodu, izbegavamo upotrebu fosilnih ili trajnih materijala.Nastojimo da pozitivno utičemo na planetu. Stoga želimo da do 2030. svi materijali u našim proizvodima budu reciklirani ili obnovljivi, kao i ubirani na odgovoran način.
NORDVIKEN Barski sto, bela, 140x80x105 cm
NORDVIKEN Barski sto, bela, 140x80x105 cm
37.999,00 DIN
u IKEA

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka