MATCHSPEL Gejmerska stolica, Bomstad bela

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
3 godine garancije. Uslove pročitaj u garantnom listu.Sinhronizovan nagib sedišta i naslona prati tvoje pokrete i prilagođava stolicu pravom položaju.Podesiva funkcija is... Pročitaj ceo opis
21.999,00 DIN
Proizvođač
Boja
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00AD48C3
Prijavi grešku
3 godine garancije. Uslove pročitaj u garantnom listu.Sinhronizovan nagib sedišta i naslona prati tvoje pokrete i prilagođava stolicu pravom položaju.Podesiva funkcija iskošenja koja se može zaključati povećava stabilnost i kontrolu različitih položaja sedenja.Dizajn visokog naslona za leđa pruža telu, vratu i glavi stabilnu i udobnu potporu.Leđa će imati odličan oslonac i biti opuštena zahvaljujući ugrađenoj lumbalnoj potpori.Mrežasti materijal naslona za leđa propušta vazduh, što je posebno prijatno kad se meč oduži.Lako možeš okrenuti i podesiti visinu naslona za glavu da vratu pružiš prijatnu podršku tokom igre – ili kad poželiš da se odmoriš između mečeva.Rukohvati prate tvoje pokrete i može im se podesiti visina, što smanjuje pritisak na ruke i ramena.Sedećeš udobno jer se visina stolice može podešavati.Tapecirung na stolici nalik koži je izdržljiv i lako se čisti.Visokokvalitetna gusta pena učiniće da stolica godinama ostane udobna.Stabilni okvir od ugljeničnog čelika i šperploča s FSC sertifikatom gejmerske stolice dugo traju i prave ti društvo u brojnim mečevima.Sigurnosni točkići imaju kočnicu koja sprečava stolicu da se pomera kada ustaneš, a automatski se otpušta kada sedneš.Točkići su obloženi gumom te lako klize po podu bilo koje vrste.Jon KarlssonČelik, Epoksidni/poliesterski premaz u prahuFurnir od lepljenog drvetaPoliuretanska pena 35 kg/m3Ojačana polipropilenska plastika100 % poliesterAluminijum, Epoksidni/poliesterski premaz u prahu52% poliester, 30% poliuretan, 18% pamuk75% poliester, 25% pamuk, 100% poliuretan25% pamuk, 75% poliester, 100% poliuretanPrebriši blagim rastvorom sapuna.Obriši čistom i suvom krpom.Usisavaj.Prebriši vlažnom krpom.Od septembra 2016. svi IKEA proizvodi s premazanim tkaninama ne sadrže DMF (dimetilformamid). DMF je rastvarač koji može biti otrovan za životnu sredinu i ljude koji učestvuju u proizvodnji.
MATCHSPEL Gejmerska stolica, Bomstad bela
MATCHSPEL Gejmerska stolica, Bomstad bela
21.999,00 DIN
u IKEA

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka