KNOXHULT Podni ormarić s vratima i fiokom, bela, 180 cm

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Element je spreman da ga upotpuniš odgovarajućim uređajima, sudoperom, slavinom i sifonom koji se prodaju zasebno.Ovde možeš da odložiš sve – od escajga do šerpi i lonaca... Pročitaj ceo opis
19.500,00 DIN
Proizvođač
Boja
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00AD4655
Prijavi grešku
Element je spreman da ga upotpuniš odgovarajućim uređajima, sudoperom, slavinom i sifonom koji se prodaju zasebno.Ovde možeš da odložiš sve – od escajga do šerpi i lonaca, pošto kombinacija uključuje i policu i fioke.Iskombinuj onoliko KNOXHULT modula koliko ti treba da napraviš svoje rešenje za kuhinju.Odaj umetke, kante za sortiranje smeća i rasvetu da učiniš kuhinju funkcionalnijom i da omogućiš nesmetan rad u njoj.Površina od melamina na okvirima i vratima ormarića otporna je na ogrebotine i lako se čisti.Radna ploča od laminata otporna je na vlagu, toplotu i ogrebotine i lako se čisti.Fioka s bešumnim zatvaranjem sa stoperom pruža dobar pregled njene sadržine i olakšava pristup stvarima.Vrata se mogu otvarati i nalevo i nadesno, a šarke se mogu podesiti tako da vrata stoje na precizno određenoj visini, širini i dubini.Element stoji stabilno na neravnim površinama pošto su nogari podesivi.Personalizuj svoju KNOXHULT kuhinju sopstvenim izborom ručki i ručica.U ovu kombinaciju mogu se ubaciti šporet, sudopera, slavina i sifon.Pećnica se može postaviti na levu stranu, na desnu ili u sredinu modula, u zavisnosti od toga šta ti najviše odgovara.Fioka ispod pećnice zgodna je za držanje plehova.IKEA of SwedenUz proizvod se dobija: element, vrata, fioke, radna ploča, nogari, sokla, police, šarke i okov.Ručice i ručke se prodaju zasebno.Uređaji, sudopera, slavina i sifon prodaju se zasebno.Različite vrste zidova zahtevaju različitu opremu za pričvršćivanje. Upotrebi onu opremu koja odgovara zidovima u tvom domu. Prodaje se zasebno.Imaj na umu da su potrebni alati i priprema da bi se radna ploča isekla na odgovarajuću veličinu, kao i da bi se izrezali otvori za grejnu ploču, sudoperu i slavinu te obezbedilo njihovo savršeno naleganje.Kako bi radne ploče od laminata dugo ostale kao nove, ne koristi noževe direktno na površini. Uvek koristi dasku za sečenje. Izbegavaj povlačenje predmeta oštrih ivica po površini jer to može izazvati ogrebotine.Može se upotpuniti podlogom za fioku i zaštitom za police kako bi se površine zaštitile od ogrebotina od teških sudova.Iverica, Melaminska folija, ABS plastika, Polipropilenska plastikaIverica, Melaminska folija, Plastična ivica, Polipropilenska plastikaIverica, FolijaLesonit, Akrilna bojaIverica, Melaminski visokopritisni laminat, Melaminski visokopritisni laminat, Plastična ivica, FolijaObriši čistom i suvom krpom.Po potrebi očisti mekom krpom namočenom vodom i blagim neabrazivnim deterdžentom za suđe ili sapunom.Upotrebom pilanskog otpada i ostataka drvene građe u ovom proizvodu koristimo celo drvo, a ne samo deblo. Na taj način bolje brinemo o resursima.Nastojimo da pozitivno utičemo na planetu. Stoga želimo da do 2030. svi materijali u našim proizvodima budu reciklirani ili obnovljivi, kao i ubirani na odgovoran način.
KNOXHULT Podni ormarić s vratima i fiokom, bela, 180 cm
KNOXHULT Podni ormarić s vratima i fiokom, bela, 180 cm
19.500,00 DIN
u IKEA

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka