IKEA Ugaono sedište,JUTHOLMEN spolja, tamnosiva-smeđa

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Sve sekcije u okviru JUTHOLMEN serije mogu se koristiti i samostalno i zajedno, u okviru modularne sofe bilo koje veličine koja savršeno odgovara tvom balkonu ili ... Pročitaj ceo opis
9.500,00 DIN
Proizvođač
Boja
Broj komada u kompletu
1
Sadržaj baštenske garniture
sto
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00AD456C
Prijavi grešku
Sve sekcije u okviru JUTHOLMEN serije mogu se koristiti i samostalno i zajedno, u okviru modularne sofe bilo koje veličine koja savršeno odgovara tvom balkonu ili terasi.Plastični ratan je sasvim nalik na prirodni, ali je izdržljiviji radi upotrebe na otvorenom.Materijal od kojeg je izrađen ovaj baštenski nameštaj ne traži održavanje.Lako se čisti - jednostavno obriši vlažnom krpom.Nike KarlssonJastučići se prodaju zasebno.Može se dopuniti KUDDARNA, HALLÖ, FRÖSÖN/DUVHOLMEN ili JÄRPÖN/DUVHOLMEN jastučićima za sedište i leđa.Čelik, Poliesterski premaz u prahuPolipropilenska plastika, Polietilenska plastikaGalvanizovani čelikNerđajući čelikPoliamidna plastikaBaštenski nameštaj najduže će trajati ako ga redovno čistiš i ne ostavljaš ga napolju bez zaštite duže nego što je nužno.Čišćenje: Blagom sapunicom. Obriši čistom, suvom krpom.Održavanje: ne zahteva održavanje.
IKEA Ugaono sedište,JUTHOLMEN  spolja, tamnosiva-smeđa
IKEA Ugaono sedište,JUTHOLMEN spolja, tamnosiva-smeđa
9.500,00 DIN
u IKEA

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka