ENHET Visoki elem. za frižider/zamrzivač, bela, 60x60x210 cm

ENHET Visoki elem. za frižider/zamrzivač, bela, 60x60x210 cm

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Pruža ujednačen izgled, omogućavajući frižideru/zamrzivaču da se uklopi u ostatak kuhinje.Samostalno biraš izraz izborom omiljenih vrata iz ENHET serije.Jedinstveni žrebo... Pročitaj ceo opis
13.000,00 DIN
Proizvođač
Boja
Vrsta elementa
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00AD4075
Prijavi grešku
Pruža ujednačen izgled, omogućavajući frižideru/zamrzivaču da se uklopi u ostatak kuhinje.Samostalno biraš izraz izborom omiljenih vrata iz ENHET serije.Jedinstveni žrebovi olakšavaju sastavljanje, a spojevi su gotovo neuočljivi.Za ujednačen izraz i lakše čišćenje možeš izabrati da sakriješ nogare iza ENHET postolja.10 godina garancije. Uslove važenja pročitaj u garantnom listu.Francis CayouetteMora se upotpuniti s 4 ENHET nogara za elemente, koji se prodaju zasebno.Upotpuni jednim ENHET vratima dimenzija 60x75 cm i jednim dimenzija 60x135 cm. Prodaju se zasebno.Vrata, ručke ili drške i lajsna prodaju se zasebno.5 šarki dobijaju se uz element.Zavrtnji za povezivanje nekoliko elemenata dobijaju se uz proizvod.1 podesiva polica se dobija uz proizvod.Ventilaciona rešetka koja se dobija uz proizvod i koju treba postaviti na soklu prodaje se zasebno. Sokla zahteva izrez za rešetku.Lesonit i kartonsko punjenje u obliku pčelinjeg saća (100% recikliran papir), Plastična folija, Plastična ivicaIverica, Plastična folija, Plastična ivicaLesonit, Plastična folijaObriši čistom i suvom krpom.Po potrebi očisti mekom krpom namočenom vodom i blagim neabrazivnim deterdžentom za suđe ili sapunom.
ENHET Visoki elem. za frižider/zamrzivač, bela, 60x60x210 cm
ENHET Visoki elem. za frižider/zamrzivač, bela, 60x60x210 cm
13.000,00 DIN
u IKEA

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka