Društvena igra Exit - The Stormy Flight

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Hit koncept Escape-Room za igru kod kuće. Morate da rešite niz zagonetki da biste pobegli iz zamišljene sobe ili okruženja. Svako tačno rešenje dovodi vas do druge zag... Pročitaj ceo opis

2.199,00 DIN
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00ACE59B
Prijavi grešku

Hit koncept Escape-Room za igru kod kuće. Morate da rešite niz zagonetki da biste pobegli iz zamišljene sobe ili okruženja. Svako tačno rešenje dovodi vas do druge zagonetke. Ali sat otkucava! Koliko brzo možete pobec´i iz sobe?

Ova igra se može igrati samo jednom, jer materijale za igru označavate, savijate i cepate.

Escape-Room u kutiji: Unesite uzbuđenje i intenzitet Escape-Room-a u svoju dnevnu sobu.
Timski rad: Do 4 igrača rade zajedno kako bi rešili tragove i pobegli.
Jedinstvene teme: Svaka igra ima drugačije okruženje sa tragovima i zagonetkama integrisanim u priču.
Aplikacija nije potrebna! Sve što je potrebno je uključeno u kutiji.
Jednokratna upotreba: Svaka igra se može igrati samo jednom, jer morate da označite, presavijete i pocepate materijale igre da biste razbili kodove.

Exit - The Stormy Flight

Vi ste članovi posade putničkog aviona koji leti za Barbados. Preleteli ste ovu rutu vec´ bezbroj puta i iskusili sve moguc´e (i nemoguc´e) na ovim letovima: tehničke kvarove, turbulencije, čak i turističke grupe koje lete za Hamburg, Berlin, London ili Amsterdam da bi posetile takozvane „escape rooms“ tamo. Ali ono što vas danas čeka ostavic´e sve ostalo u prašini. Meteorološka služba je vec´ najavila da bi stvari mogle postati „malo teške“. Sada se nalazite u vrsti električne oluje koja čak i iskusnu posadu može lako baciti u stanje panike. Oblaci su skoro crni, bljeskovi munja paraju mračno nebo, a kiša udara u motore. Odjednom se upali lampica alarma i još jedna i imate mučan osec´aj da bi ostatak leta mogao postati najvec´a avantura koju ste ikada iskusili. Možete li da rešite zagonetke, popravite avion i bezbedno sletite?

Društvena igra Exit - The Stormy Flight
Društvena igra Exit - The Stormy Flight
2.199,00 DIN
u games.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka