Bili su deca kao ti... - Grozdana Olujić

Bili su deca kao ti... - Grozdana Olujić

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Opis

Biblioteka Za zlatnu medalju ima za cilj da približi deci lepotu pisane reči uz pažljivo odabrana književna dela koja odolevaju izazovima vremena. Ediciju ... Pročitaj ceo opis

599,00 DIN -24 %
458,00 DIN
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00AB613C
Prijavi grešku

Opis

Biblioteka Za zlatnu medalju ima za cilj da približi deci lepotu pisane reči uz pažljivo odabrana književna dela koja odolevaju izazovima vremena. Ediciju čine literarna ostvarenja klasične ali i savremene književnosti, koja su namenjena deci školskog uzrasta, te su idealan poklon prilikom nagrađivanja učenika za postignute uspehe u svim vrstama nastavnih i vannastavnih aktivnosti.

Zbirka priča Bili su deca kao i ti... sadrži trinaest zapisa o velikanima srpske i svetske književnosti, umetnosti i nauke. Sa željom da živote umetnika i naučnika približi najmlađim čitaocima, Grozdana Olujić započinje seriju tekstova Bili su deca kao i ti u listovima Mladost i Mlada kultura. Pišući o detinjstvu Petra Kočića, Nikole Tesle, Mihajla Pupina, Isidore Sekulić, Napoleona Bonaparte, Viktora Igoa i drugih, autorka teži da uspešne ličnosti postavi u istu ravan sa mladim čitaocem. To poistovećivanje se upotpunjuje ličnim tonom u naslovu, a što sve zajedno ima za cilj da obrazuje mlade, te ih motiviše da i sami streme ka sličnim uspesima.

Bili su deca kao ti... - Grozdana Olujić
Bili su deca kao ti... - Grozdana Olujić
458,00 DIN
u Knjizara sigma

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka