IGRA PRESTOLA - Džordž R.R.Martin ( 2443 )

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
ROMAN DO SADA NEVIAENE SNAGE MAA TE IZ PERA NAJVEĆEG MAJSTORA A1ANRA U „Igri prestolaâ€o, Džordž R. R. Martin je stvorio istinsko remek-delo, objedinivši sve ono najb... Pročitaj ceo opis
1.299,00 DIN

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Proveri

Cena je ažurirana danas od 03.03.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Kliklak WebShop ponudi
Ponuda prodavnice Kliklak WebShop za proizvod IGRA PRESTOLA - Džordž R.R.Martin ( 2443 ). Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Vrsta proizvoda
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00A8D229
Prijavi grešku
ROMAN DO SADA NEVIAENE SNAGE MAA TE IZ PERA NAJVEĆEG MAJSTORA A1ANRA U „Igri prestolaâ€o, Džordž R. R. Martin je stvorio istinsko remek-delo, objedinivši sve ono najbolje što žanr epske fantastike može da pruži. Magija, spletke, romanse i pustolovine ispunjavaju stranice prvog toma ovog epskog serijala, koji će zasigurno oduševiti ne samo ljubitelje žanra, već i mnogo širi krug Ä?italaca. Nad zemljom u kojoj leta mogu trajati decenijama, a zime pokolenjima, nadvili su se crni oblaci. Ledeni vetrovi ponovo duvaju i u snežnim bespućima severno od Zimovrela, mraÄ?ne i natprirodne sile okupljaju se iza velikog zida koji štiti kraljevstvo. U središtu sukoba nalazi se porodica Stark od Zimovrela, ljudi nepopustljivih i tvrdih kao što je i zemlja kojom vladaju. Prostirući se od predela okovanih surovom hladnoćom do dalekog letnjeg kraljevstva obilja i raskoši, ovo je priÄ?a o vitezovima i damama, vojnicima i Ä?arobnjacima, plaćenim ubicama i kopiladima, ljudima koji žive u vremenu zlih predskazanja. Kroz mnoge zavere i spletke, tragedije i izdajstva, bitke i opsade, rešava se sudbina porodice Stark, njihovih saveznika i neprijatelja, dok svi oni pokušavaju da pobede u toj najsmrtonosnijoj od svih igara: igri prestola. Format: 13x20 cm Broj strana: 655 Pismo: Latinica Povez: Mek Godina izdanja: 2003
IGRA PRESTOLA - Džordž R.R.Martin ( 2443 )
IGRA PRESTOLA - Džordž R.R.Martin ( 2443 )
1.299,00 DIN
u Kliklak WebShop

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka