Slagalice ( 033212 )

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Staza slagalica Formula je savršen set za trku mališana. Mališani pospešuju motoriku dok guraju kola po stazi. Sklapanjem kockica kroz zabavu razvijaju finu motoriku, log... Pročitaj ceo opis
1.799,00 DIN

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Proveri

Cena je ažurirana danas od 08.01.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Kliklak WebShop ponudi
Ponuda prodavnice Kliklak WebShop za proizvod Slagalice ( 033212 ). Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Broj delova
46
Tip slagalice
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00A8B65E
Prijavi grešku
Staza slagalica Formula je savršen set za trku mališana. Mališani pospešuju motoriku dok guraju kola po stazi. Sklapanjem kockica kroz zabavu razvijaju finu motoriku, logiku i kreativnost. Zanimljiv naÄ?in slaganja staze i 46 delova koliko je saÄ?injava, dovoljan su razlog da ovako maštovit set priuštite najmlaÄ‘ima. Znamo da uživate dok se igraju i vidite njihov napredak. Tako će biti i sa ovom formula stazom. Da bi trka bila neizvesnija pridružite se i pokrenete drugo vozilo. 3,2,1 i trka je poÄ?eeeela! Set sadrži: 46 delova 2 formula automobila slagalica stazu, ogradice i saobraćajne znakove kocke.
Slagalice ( 033212 )
Slagalice ( 033212 )
1.799,00 DIN
u Kliklak WebShop

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka