Španska mušica

Španska mušica

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Španska mušica su kapi koje na poseban način bude želju za seksom i dobrim sexy provodom. Uživaćeš u vrhunskom seksu i bićeš opčinjena magijom koju imaju u sebi. Špans... Pročitaj ceo opis

1.490,00 DIN
2-7 dana

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Dostupno u roku od 2 - 7 dana od dana narudžbe.

Cena je ažurirana danas od 03.13.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Sexy Shop Fantazija ponudi
Ponuda prodavnice Sexy Shop Fantazija za proizvod Španska mušica. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00A86EC4
Prijavi grešku

Španska mušica su kapi koje na poseban način bude želju za seksom i dobrim sexy provodom. Uživaćeš u vrhunskom seksu i bićeš opčinjena magijom koju imaju u sebi. Španska mušica je napravljena na potpuno biljnoj bazi i doživećeš vrhunac koji odavno želiš da osetiš jer će laganim koracima podići tvoj libido. Aktiviraj fantazije koje su fantastične u kombinaciji sa sexy kapima jer je onda osećaj nezaboravan i nesvakidašnji. Španska mušica su kapi koje jednostavno moraš da imaš kod sebe i zato naruči neverovatne kapi koje će učiniti da tvoja mašta bude nestvarna. Koristeći neverovatne kapi u tebi će se probuditi dodatna želja za intimnijim odnosima sa partnerom. Postani posebna u krevetu jer ćeš rasplamsati sve oko sebe, oseti perfektne seksualne nadražaje koji donose vrlo vruću zabavu.

Španska mušica dejstvo:

Španska mušica kapi sadrže pažljivo odabrane supstance biljnog porekla, koje su selektivni, reverzibilni inhibori ciklične gvanozin monofosfat (cGMP) - specifične fosfodiesteraze tipa 5 (PDE5). Fiziološko dejstvo ovog jedinstvenog preparatanastaje tako što se usled seksualne stimulacije iz corpus cavernusum-a vagine oslobađa azot monoksid (NO) koji aktivira enzim gvanilat ciklazu, ključni enzim u sintezi cikličnog gvanozin monofosfata (cGMP). Ciklični GMP zatim snažno relaksira glatke mišiće corpus cavernusum-a vagine, povećavajući na taj način dotok krvi u vaginalni deo i na taj način ispoljava svoje dejstvo. Prema tome, seksualna stimulacija je uslov za farmakološko dejstvo španska mušica kapi.

Sastav: Jedna bočica Španske mušice za žene sadrži:

- Suvi ekstrakt semena guarane – min. 22% kofeina (11,7 gr)

- Suvi ekstrakt korena make (4,2 gr)

- Vitamin B6 (0,14 gr)

i druge pomoćne supstance do zapremine od 20 ml.

Španska mušica indikacije (namena):

Odsustvo i/ili smanjen libido kod žena, nedostatak želje za seksom, otežano dostizanje vrhunca tj.orgazma, odsustvo osetljivosti na seksualne nadražaje, kao i smanjena vlažnost vagine.

Španska mušica upotreba (doziranje):

20 kapi rastvoriti u bilo kojoj tečnosti i popiti 1 sat pre seksualnog odnosa. Preporučuje se kontinuirana primena španske mušice namanje 3 meseca.

Španska mušica neželjena dejstva:

Španska mušica kapi su napravljene u potpunosti od prirodnih sastojaka. Neželjena dejstva ili nuspojave nisu do sada uočene ili ne postoje.

Španska mušica rok upotrebe:

Označen na originalnom pakovanju.

Španska mušica pakovanje:

Zapremina jedne bočice je 20ml.

Španska mušica
Španska mušica
1.490,00 DIN
u Sexy Shop Fantazija

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka