Usisivač sa UV lampom PROFI CARE PC-MS 3079

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Usisivač sa UV lampom PC-MS 3079 sa funkcijom sterilizacije 2 u 1, je idealna oprema za održavanje visoke higijene i čistoc´e, bez bakterija, klica prašine, polena i mikr... Pročitaj ceo opis
8.190,00 DIN
Proizvođač
Boja
Napajanje
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00A76E2F
Prijavi grešku
Usisivač sa UV lampom PC-MS 3079 sa funkcijom sterilizacije 2 u 1, je idealna oprema za održavanje visoke higijene i čistoc´e, bez bakterija, klica prašine, polena i mikroorganizama. Iskoristite prednost i pobedite u borbi protiv alergija. Usisivač sa UV lampom PC-MS 3079 je savršen za čišc´enje dušeka, pokrivača, posteljine, jastučnica, pokrivača, zavesa, zavesa i tepiha. Usisivač sa UV lampom PC-MS 3079 lako se održava, pogodan je za rukovanje. Zahvaljujuc´i funkciji vibracija, zbijena, jako istrljana prljavština se opušta i efikasno čisti, bez upotrebe hemikalija. Zahvaljujuc´i kliznim valjcima montiranim na dnu možete lako manervisati njime. Možete usisivačem sa UV lampom PC-MS 3079 upravljati jednom rukom, postižuc´i savršen efekat čistoc´e i svežine. UV zračenje koje se emituje tokom usisavanja neutrališe bakterije i mikroorganizme poput grinja. Sakupljenu nečistoc´u možete isprazniti na vrlo zgodan način - uklanjanjem posude i pražnjenjem. Usisivač sa UV lampom PC-MS 3079 ima HEPA filter koji c´e zaustaviti izlazak nečistoc´a iz usisivača.
Usisivač sa UV lampom PROFI CARE PC-MS 3079
Usisivač sa UV lampom PROFI CARE PC-MS 3079
8.190,00 DIN
u eklix

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka