Bajkovita igra ravnoteže Pino 8743

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Bajkovita igra ravnoteže Pino 8743 nije obična igra ravnoteže. Kako bi se učinila izazovnijom i zabavnijom, u igru su ubačene kartice koje ti govore koju figuru treba da ... Pročitaj ceo opis
3.480,00 DIN
2-7 dana
sa dostavom 4.020,00 DIN

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Cena sa dostavom
4.020,00 DIN
Dostupnost

Prednarudžba. Dostupno u roku od 2 - 7 dana od dana narudžbe.

Cena je ažurirana danas od 08.03.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Volim Svoj Dom ponudi
Ponuda prodavnice Volim Svoj Dom za proizvod Bajkovita igra ravnoteže Pino 8743. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00A7649D
Prijavi grešku
Bajkovita igra ravnoteže Pino 8743 nije obična igra ravnoteže. Kako bi se učinila izazovnijom i zabavnijom, u igru su ubačene kartice koje ti govore koju figuru treba da postaviš na postolje klackalicu ili kakav izazov treba da izvedeš. Figure za slaganje su napravljene od drveta u obliku različitih likova iz bajki, kao što su bauk, princeza ili zmaj. Bajkovitu igru ravnoteže Pino 8743 mogu igrati dva ili više igrača. Igra se može igrati dok neko ne obori figuru sa postolja ili dok neko ne dobije određen broj negativnih poena za rušenje figurica. Bajkovita igra ravnoteže Pino 8743 ti takođe omogućava da figurice koristiš za druge igre mašte. Bajkovita igra ravnoteže Pino 8743 podstiče dete da razvija takmičarski duh, logiku, ali i finu motoriku. Igra je proglašena najboljom igrom 2021. godine po ocenama Društva prijatelja dece Srbije.
Bajkovita igra ravnoteže Pino 8743
Bajkovita igra ravnoteže Pino 8743
3.480,00 DIN
u Volim Svoj Dom

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka