Shea Body Butter NEW 50 ML

Shea Body Butter NEW 50 ML

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Zaštitite i negujte izrazito suvu kožu kao nikada pre sa našim novim i poboljšanim Shea puterom za telo. Sada napravljen od 97% sastojaka prirodnog porekla, uključujući r... Pročitaj ceo opis
990,00 DIN -30 %
693,00 DIN
-30 %990,00 DIN
+ troškovi dostave

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Na lageru

Cena je ažurirana juče u 10.42.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o thebodyshopRS ponudi
Ponuda prodavnice thebodyshopRS za proizvod Shea Body Butter NEW 50 ML. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Tip proizvoda
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00A6F4B1
Prijavi grešku
Zaštitite i negujte izrazito suvu kožu kao nikada pre sa našim novim i poboljšanim Shea puterom za telo. Sada napravljen od 97% sastojaka prirodnog porekla, uključujući ručno izrađen Community Fair Trade shea puter iz Gane i Community Fair Trade organsko babassu ulje iz Brazila, naš hidratantni puter za telo ostavlja izrazito suvu kožu mekom, glatkom i negovanom sa 96h hidratacije. Daje vam čak i prirodni sjaj. Ovaj intenzivno kremasti puter dolazi u reciklabilnom pakovanju sa aluminijumskim poklopcem i ambalažom napravljenom od 100% reciklirane plastike uključujući Community Fair Trade recikliranu plastiku iz Indije. Svakim mazanjem vašeg voljenog tela, volećete i našu planetu. Nanesite naš nelepljiv, nemasni hidratantni puter štedljivo ili izdašno. Ozbiljno. Voleti sebe nikada nije pružalo ovako dobar osećaj.
Shea Body Butter NEW 50 ML
Shea Body Butter NEW 50 ML
693,00 DIN
u thebodyshopRS

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka