Shea Intense Repair Shampoo NEW 400 ML

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Pružite suvoj do veoma suvoj kosi koja je sklona pucanju malo ozbiljne ljubavi sa našim najboljim ikada Shea Intense Repair šamponom. Sada sertifikovan od strane The Vega... Pročitaj ceo opis
1.590,00 DIN

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Na lageru

Cena je ažurirana danas od 03.10.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o thebodyshopRS ponudi
Ponuda prodavnice thebodyshopRS za proizvod Shea Intense Repair Shampoo NEW 400 ML. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Svojstva proizvoda
Tip kose/kože glave
Tip šampona
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00A6F4B0
Prijavi grešku
Pružite suvoj do veoma suvoj kosi koja je sklona pucanju malo ozbiljne ljubavi sa našim najboljim ikada Shea Intense Repair šamponom. Sada sertifikovan od strane The Vegan Society i napravljen od 92% sastojaka prirodnog porekla uključujući ručno rađen Community Fair Trade shea puter iz Gane, naš šampon orašastog mirisa pomaže u jačanju kose i smanjuje pucanje. Vraća vlasima hidratantnost i čini ih zdravijim, osveženim i intenzivno nahranjenim. Napravljen od veganskog proteina svile idealan je kao deo naše Shea rutine u 3 koraka kako biste kompletno oporavili vašu kosu.* Naš veganski šampon dolazi u bočici napravljenoj od 100% plastike, uključujući Community Fair Trade recikliranu plastiku, sakupljenu sa ulica Bangalora u Indiji. Na taj način činimo dobro za sve nas i za našu planetu.** *Rezultati su postignuti kada se kompletira cela rutina korišćenja šampona, balzama i maske. Vidljivo oporavlja kosu. **Čep nije napravljen od reciklirane plastike.
Shea Intense Repair Shampoo NEW 400 ML
Shea Intense Repair Shampoo NEW 400 ML
1.590,00 DIN
u thebodyshopRS

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka