Zemlja nomada - Džesika Bruder

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Opis

POŠTO SU CELOG ŽIVOTA POKUŠAVALI DA DOSTIGNU AMERIČKI SAN, DOŠLI SU DO ZAKLJUČKA DA JE SVE TO SAMO JEDNA VELIKA PREVARA. Inspiracija za film rediteljke Klo... Pročitaj ceo opis

899,99 DIN

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Cena je ažurirana danas od 18.13.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Eplaneta ponudi
Ponuda prodavnice Eplaneta za proizvod Zemlja nomada - Džesika Bruder. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00A6D2E1
Prijavi grešku

Opis

POŠTO SU CELOG ŽIVOTA POKUŠAVALI DA DOSTIGNU AMERIČKI SAN, DOŠLI SU DO ZAKLJUČKA DA JE SVE TO SAMO JEDNA VELIKA PREVARA. Inspiracija za film rediteljke Kloi Čao, sa Frensis Mekdormand u glavnoj ulozi, koji je 2020. osvojio Zlatnog lava. Od polja repe u Severnoj Dakoti preko kampova u Kaliforniji do Amazonovog Kamperfors programa u Teksasu poslodavci su otkrili novi, jeftini izvor radne snage, koji je najvećim delom sačinjen od putujućih starijih osoba. Desetine hiljada ovih nevidljivih žrtava Velike ekonomske krize zaputile su se na drum u kamp-vozilima i modifikovanim kombijima, obrazujući sve veću zajednicu nomada. Zemlja nomada je upečatljiva priča o mračnoj strani američke ekonomije koja nagoveštava nesigurnu budućnost s kojom će se možda još mnogi od nas suočiti. Ona istovremeno slavi izuzetnu izdržljivost i kreativnost ovih Amerikanaca koji su odustali od uobičajenog života na jednom mestu kako bi preživeli, ali nisu izgubili nadu.

Zemlja nomada - Džesika Bruder
Zemlja nomada - Džesika Bruder
899,99 DIN
u Eplaneta

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka