Tri najbolje metode ranog razvoja - Irina Maljceva

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Opis

KnjigaTri najbolje metode ranog razvojazasnovana je na višegodišnjem iskustvu rada sa decom. Autorka knjige, iskusni pedagog Irina Maljceva, kreirala je je... Pročitaj ceo opis

1.199,00 DIN

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Proveri

Cena je ažurirana danas od 18.47.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Kliklak WebShop ponudi
Ponuda prodavnice Kliklak WebShop za proizvod Tri najbolje metode ranog razvoja - Irina Maljceva. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Vrsta proizvoda
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00A6D1FC
Prijavi grešku

Opis

KnjigaTri najbolje metode ranog razvojazasnovana je na višegodišnjem iskustvu rada sa decom. Autorka knjige, iskusni pedagog Irina Maljceva, kreirala je jedinstveni priručnik, u kome je sakupila i uredila sve ono najbolje što se nalazi u metodama tri velika pedagoga XX veka: Marije Montesori, Glena Domana i Nikolaja Zajceva. Počnite da ih praktikujete i bićete iznenađeni koliko se brzo vaše dete razvija!

Uz pomoć ove knjige bićete u stanju da organizujete radionicu ranog razvoja ne izlazeći iz svoje kuće, da obezbedite intelektualni i emocionalni razvoj deteta, te da ga brzo naučite čitanju metodom „celih reči“. Na vama je da odlučite da li ćete vežbe koristiti u celini ili delimično, da li ćete detaljno pratiti instrukcije ili pokušati da u njih unesete i nešto svoje. Koji god pravac kretanja kroz knjigu izaberete, mi vam želimo mnogo uspeha!

Šta se u knjizi nalazi?

• Oblici i metode učenja po načelima Montesori pedagogije

• Montesori praktikum

• Škola Glena Domana i metoda „celih reči“

• Kućna radionica čitanja

• Obrazovna metodologija Nikolaja Zajceva

• Tehnike računanja

Tri metode ranog razvoja, različite po mnogim „tehničkim“ parametrima, naveli smo kao najbolje zbog svojih sličnosti – zahvaljujući njima, moguće je učiti dete onome što je najvažnije: da gleda i vidi, sluša i čuje, da se raduje druženju; da upija utiske, zvuke, mirise; da spretno rukuje predmetima i sa interesovanjem manipuliše slovima i ciframa. Drugim rečima, ove metode pomoći će detetu da kroz život sakuplja iskustva i uči sa zadovoljstvom.

KnjigaTri najbolje metode ranog razvojaiz autorske serije Irine Maljceve sastavni je deo kolekcijeVeselo se igramo zajednoi namenjena je roditeljima dece uzrasta do tri godine. Preporuke će vam pomoći da izaberete ono što svakom detetu odgovara i da s lakoćom sastavite individualni program razvoja.

Broj strana: 227
Format:150 x 230 mm
Pismo:latinica
Povez:mek
Tri najbolje metode ranog razvoja - Irina Maljceva
Tri najbolje metode ranog razvoja - Irina Maljceva
1.199,00 DIN
u Kliklak WebShop

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka