Drakula - balkanski mol - Tihomir Stevanovic

Drakula - balkanski mol - Tihomir Stevanovic

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Opis

Ako ste do sada već čuli mnoge priče o strašnom i mračnom srednjem veku, o surovosti i monstruoznosti transilvanijskog grofa Vlada Drakule, kao i o njegovi... Pročitaj ceo opis

935,00 DIN -24 %
711,00 DIN
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00A6CB16
Prijavi grešku

Opis

Ako ste do sada već čuli mnoge priče o strašnom i mračnom srednjem veku, o surovosti i monstruoznosti transilvanijskog grofa Vlada Drakule, kao i o njegovim brojnim poduhvatima, zakoračite u svet Balkanskog mola i proverite koliko su istinite.

Prateći događaje kojima su svedočili Jakob, Ibrahim, vitez Đerđ Batoli, Zmaj Ognjeni Vuk i kaluđer Teodosije, iz poglavlja u poglavlje ćete se probijati kroz gusto spletene mreže dogovora i intriga koje se odigravaju na balkanskim srednjovekovnim dvorovima, gde jedno slovo ili reč koje izgovori ili napiše najbeznačajniji podanik mogu da koštaju glave nadaleko poznate velikaše.

Između pravde i nepravde, dužnosti i koristi, etike i politike, ljubavi i mržnje, Tihomir Stevanovoć vešto i promišljeno gradi i osvetljava nedovoljno poznatu stranu uzbudljive istorijske price o Vladu Drakuli i njegovoj vladavini.

Drakula - balkanski mol - Tihomir Stevanovic
Drakula - balkanski mol - Tihomir Stevanovic
711,00 DIN
u Knjizara sigma

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka