Belo usijanje - Sandra Braun

Belo usijanje - Sandra Braun

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Opis

Nakon samoubistva svog brata Denija, Sejra Linč se vraća u Destini kojije napustila posle svađe s ocem i starijim bratom Krisom. Ubrzo otkriva da u Destini... Pročitaj ceo opis

842,00 DIN -19 %
679,00 DIN
Proizvođač
Boja
Vrsta proizvoda
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00A6CA09
Prijavi grešku

Opis

Nakon samoubistva svog brata Denija, Sejra Linč se vraća u Destini kojije napustila posle svađe s ocem i starijim bratom Krisom. Ubrzo otkriva da u Destiniju postoje tajne koje mogu uništiti ne samo njenu porodicu već i nju samu. Na putu otkrivanja tajni u životu u kome je sve do tada bilo poznato i vidljivo, Sejra shvata da je stvarnost više ispunjena lažima nego racionalnim pretpostavkama u koje je bezrezervno verovala.
Kao što je pokazala u desetinama svojih bestselera u kojima je kombinovala veliku napetost sa snažnim emocijama, Sandra Braun je majstor pripovedanja, sposoban da čitaoca drži u neizvesnosti sve do kraja romana. Snažno napisana, životna i inspirativna u svakom segmentu, priča Sandre Braun u novom romanu dostiže svoj vrhunac.

Povez knjige : broširani

Strana : 420

Format : 14 x 20.5 cm

Pismo : latinica

Belo usijanje - Sandra Braun
Belo usijanje - Sandra Braun
679,00 DIN
u Knjizara sigma

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka