Wild Jasmine Shower Gel 250 ML

Wild Jasmine Shower Gel 250 ML

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Nasapunjajte se i oslobodite svoj neustrašivi, avanturistički duh sa našim Wild Jasmine gelom za tuširanje, koji je deo Choice Fragrance kolekcije. Jednostavno se nasapun... Pročitaj ceo opis
1.790,00 DIN

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Na lageru

Cena je ažurirana danas od 03.09.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o thebodyshopRS ponudi
Ponuda prodavnice thebodyshopRS za proizvod Wild Jasmine Shower Gel 250 ML. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Tip proizvoda
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00A632C0
Prijavi grešku
Nasapunjajte se i oslobodite svoj neustrašivi, avanturistički duh sa našim Wild Jasmine gelom za tuširanje, koji je deo Choice Fragrance kolekcije. Jednostavno se nasapunjate pod tušem i osvežite telo sa efektom idealne čistoće. Sigurni smo da ćete voleti ovaj svež novi izgled našeg najprodavanijeg Indian Night Jasmine mirisa. Napravljen od 91% sastojaka prirodnog porekla, ovaj veganski gel za tuširanje sa svojim cvetnim, senzualnim i kremastim notama jasmina, lista ljubičice i belog irisa podstiče vašu ličnost da oslobođeno korača. Bočica je napravljena od 100% reciklirane plastike uključujući Community Fair Trade recikliranu plastiku sakupljenu na ulicama Bangalora u Indiji.* Reciklirajte tubu kako biste pokazali ljubav našoj planeti.** *Ne uključujući poklopac. **Gde lokalni uslovi dozvoljavaju.
Wild Jasmine Shower Gel 250 ML
Wild Jasmine Shower Gel 250 ML
1.790,00 DIN
u thebodyshopRS

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka