Blissful Strawberry Body Cream 200 ML

Blissful Strawberry Body Cream 200 ML

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Zaklopite oči i upoznajte se sa svojom spokojnom stranom svaki put kada nanesete našu Blissful Strawberry hidratantnu kremu koja je deo Choice Fragrance kolekcije. Jednos... Pročitaj ceo opis
2.590,00 DIN

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Na lageru

Cena je ažurirana danas od 03.09.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o thebodyshopRS ponudi
Ponuda prodavnice thebodyshopRS za proizvod Blissful Strawberry Body Cream 200 ML. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Tip proizvoda
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00A632BF
Prijavi grešku
Zaklopite oči i upoznajte se sa svojom spokojnom stranom svaki put kada nanesete našu Blissful Strawberry hidratantnu kremu koja je deo Choice Fragrance kolekcije. Jednostavno izvadite željenu količinu i nanesite na kožu kako biste je učinili mekšom i nežnijom. Sigurni smo da ćete voleti ovaj svež novi izgled našeg najprodavanijeg Cherry Blossom Strawberry Kiss mirisa. Napravljena od 96% sastojaka prirodnog porekla, uključujući Community Fair Trade shea puter iz Gane, ova veganska hidratantna krema sa svojim svojim slatkim, sočnim voćnim notama jagode, božura i mošusa podstiče vašu ličnost da zasija. Ambalaža je napravljena od 100% reciklirane plastike uključujući Community Fair Trade recikliranu plastiku sakupljenu na ulicama Bangalora u Indiji. Reciklirajte kako tubu tako i aluminijumski poklopac kako biste pokazali ljubav našoj planeti. * *Gde lokalni uslovi dozvoljavaju.
Blissful Strawberry Body Cream 200 ML
Blissful Strawberry Body Cream 200 ML
2.590,00 DIN
u thebodyshopRS

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka