Thule Subterra Putna torba-ručni prtljag

Thule Subterra Putna torba-ručni prtljag

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Svestrani ručni prtljag koji se može koristiti samostalno za jednodnevna ili dvodnevna putovanja, odnosno za produženo putovanje, ako se kombinuje sa većom torbom. Karakt... Pročitaj ceo opis
18.677,00 DIN -15 %
15.875,00 DIN
-15 %18.677,00 DIN
+ troškovi dostave

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Na lageru

Cena je ažurirana juče u 14.40.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Shoppster.rs ponudi
Ponuda prodavnice Shoppster.rs za proizvod Thule Subterra Putna torba-ručni prtljag. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00A631D5
Prijavi grešku
Svestrani ručni prtljag koji se može koristiti samostalno za jednodnevna ili dvodnevna putovanja, odnosno za produženo putovanje, ako se kombinuje sa većom torbom. Karakteristike Torba za smeštaj stvari za kratka putovanja od 1-2 dana Brzo zgrabite i krenite pomoću magnetskih okretnih ručki koje vam omogućuju jednostavan pristup sadržaju torbe Kablovi se mogu uredno provesti između vašeg uređaja i prenosnog punjača u unutarašnjem džepu za napajanje Lagano podignite i odložite torbu u odeljku iznad glave i pod sedištem pomoću diskretnih bočnih ručki Organizujte slušalice, kablove, punjače i malu dodatnu opremu u prostranom odeljku poklopca Jednostavno se pakuje zahvaljujući čvrstom dizajnu koji samostalno stoji Brzo pristupite telefonu u spoljnom postavljenom džepu Postavljen namenski odeljak štiti prenosni računar od 15 i uređaj iPad Pro® od 12,9 Raznovrsne mogućnosti nošenja uključuju gornje ručke i postavljenu ramenu traku Vožnja bez napora zahvaljujući sigurnom pričvršćivanju na torbu sa točkićima, kroz prolazni otvor na ploči. Tehničke specifikacije Dimenzije 20 x 31 x 44 cm Težina 0.95 kg Zapremina 23 L Materijali Najlon gustine 800D Naziv modela TSBB301 Broj modela 3203912
Thule Subterra Putna torba-ručni prtljag
Thule Subterra Putna torba-ručni prtljag
15.875,00 DIN
u Shoppster.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka