Thule Landmark ranac 60L W

Thule Landmark ranac 60L W

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Putni ranac izuzetno udoban za žensko telo, za višemesečne pustolovine, sa odvojivim univerzalnim rancem, ugrađenim sigurnosnim detaljima. Karakteristike Zaštitite i orga... Pročitaj ceo opis
25.411,00 DIN -15 %
21.599,00 DIN
-15 %25.411,00 DIN
+ troškovi dostave

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Cena je ažurirana danas od 08.04.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Shoppster.rs ponudi
Ponuda prodavnice Shoppster.rs za proizvod Thule Landmark ranac 60L W. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Zapremina (l)
60 l
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00A6316D
Prijavi grešku
Putni ranac izuzetno udoban za žensko telo, za višemesečne pustolovine, sa odvojivim univerzalnim rancem, ugrađenim sigurnosnim detaljima. Karakteristike Zaštitite i organizujte telefon, sunčane naočare, kablove i sitne vredne predmete u SafeZone odeljku Držite novac i pasoš zaštićene od džeparoša u tajnom CashStash odeljku koji je sakriven ispod SafeZone odeljka Idite na jednodnevne izlete sa uklonjivim 20-litarskim dodatnim univerzalnim rancem koji ima odeljak za prenosni računar MacBook® od 15, prozračni zadnji panel i skriveni CashStash džep za novac i lične stvari Uživajte u uravnoteženom i sigurnom nošenju bez upotrebe ruku tako što ćete pridodati dodatni univerzalni ranac na prednju stranu ramenih traka Sprečite habanje tako što ćete oblikovane ramene trake i pojas za kukove maknuti na stranu kada nisu u upotrebi Sprečite krađu pomoću inovativnog proizvoda LoopLocks tako što ćete osigurati otvarače patent-zatvarača na torbi. Dvostruki otvarači patent-zatvarača takođe se mogu zaključati (TSA brave prodaju se posebno) Pomoću unutrašnjih steznih traka i mrežastih džepova za odlaganje držite stvari sigurno na mestu i organizovane Sigurno odložite bocu s vodom i sitnice u bočni džep sa patent-zatvaračem Dizajniran kao proveren komad prtljaga za podršku dužih izleta Jednostavno premeštanje zviždaljke sa poprečne spojne trake glavnog ranca na univerzalni ranac kako biste dobili dodatni nivo sigurnosti na svakom izletu. Tehničke specifikacije Pol Ženski Namena Produženo putov
Thule Landmark ranac 60L W
Thule Landmark ranac 60L W
21.599,00 DIN
u Shoppster.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka