OstroVit melatonin (180 tableta)

OstroVit melatonin (180 tableta)

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

OstroVit melatonin (180 tableta)

- Otklanja simptome nesanice
- Omogućuje kvalitetan, okrepljujući san
- Ublažava "jet lag" simptome

Melatonin je h... Pročitaj ceo opis

Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00A522A0
Prijavi grešku

OstroVit melatonin (180 tableta)

- Otklanja simptome nesanice
- Omogućuje kvalitetan, okrepljujući san
- Ublažava "jet lag" simptome

Melatonin je hormon koji utiče na pravilnu regulaciju sna i koncentracije. Prosečna osoba treba da spava neprekidno od 6 do 8 sati dnevno. Melatonin deluje kao sat i odlučuje kada se osec´amo umorno i kada treba da spavamo. Jedan od prvih simptoma nedostatka melatonina je pospanost tokom dana i nesanica noc´u. Problemi sa spavanjem su veoma opasni za organizam, doprinose depresiji, gojaznosti, lošijem imunitetu... Najviše melatonina naš organizam proizvodi noc´u, čak 80%. Problemi sa uspavljivanjem često su uzrokovani jakim emocijama, stresom tokom dana ili nekim lekovima.

Namena: dodatak ishrani u tabletama sa melatoninom. Melatonin doprinosi skraćenju vremena potrebnog da zaspite, kao i ublažavanju subjektivnih osećaja povezanih s promenom vremenskih zona pri putovanju avionom.

Doziranje i način upotrebe: za skraćenje vremena potrebnog da zaspite, popiti 1 tabletu dnevno, pola sata pre spavanja. Za ublažavanje subjektivnih osećaja povezanih s promenom vremenskih zona pri putovanju avionom, popiti 0,5 mg pre spavanja prvog dana putovanja i po 0,5 mg narednih nekoliko dana nakon dolaska na destinaciju.

Nutritivna deklaracija:

Sastav:

Aktivni sastojci

1 doza

(1 tableta)

%PDU*

Melatonin

1 mg

**

*PDU – preporučeni dnevni unos; **PDU nije ustanovljen.

Sastojci: sredstvo za dopunu (mikrokristalna celuloza), skrob, sredstva protiv zgrudvavanja (magnezijumove soli masnih kiselina, silicijum-dioksid), melatonin.

Alergeni: može da sadrži tragove MLEKA, JAJA, KIKIRIKIJA, SOJE, SUSAMA, GLUTENA, ŠKOLJKAŠA, RIBE i JEZGRASTOG VOĆA.

Upozorenje: ne preporučuje se deci, trudnicama i dojiljama, kao ni osobama preosetljivim na neki od sastojaka proizvoda. Osobe sa bilo kojim hroničnim oboljenjem ili koje koriste neku hroničnu terapiju, pre upotrebe treba da se konsultuju sa lekarom. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Napomena: dodaci ishrani ne predstavljaju zamenu za raznovrsnu ishranu i zdrav način života. Pre upotrebe konsultovati lekara ili farmaceuta.

Način čuvanja: čuvati u dobro zatvorenoj ambalaži, na sobnoj temperaturi, van direktnog uticaja svetlosti. Držati van domašaja dece.

Proizvođač: OstroVit

Zemlja uvoza: Poljska

Zemlja porekla: Poljska

Uvoznik: Lama d.o.o., Beograd

OstroVit melatonin (180 tableta)
OstroVit melatonin (180 tableta)
990,00 DIN
u EuroMarket

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka