Goveđi želatin - kolagen u prahu Bioherbal 250g

Goveđi želatin - kolagen u prahu Bioherbal 250g

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Goveđi želatin – kolagen u prahu 250g Preporučuje se za održavanje normalne funkcije kostiju, mišića, zglobova, tetiva i ligamenata. Za održavanje nivoa kolagena u organi... Pročitaj ceo opis
1.270,00 DIN
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX005501AC
Prijavi grešku
Goveđi želatin – kolagen u prahu 250g Preporučuje se za održavanje normalne funkcije kostiju, mišića, zglobova, tetiva i ligamenata. Za održavanje nivoa kolagena u organizmu i elastičnosti krvnih sudova, negovanje kože i jačanju noktiju i kose. Sastav: Hidrolizat goveđeg kolagena Način upotrebe: Uzeti jednom dnevno po jednu supenu kašiku praška, rastvoriti u čaši vode ili neke druge tečnosti i odmah popiti. Napomena: Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu ishranu. Poizvod ne smeju da koriste osobe preosetljive na bilo koji sastojak proizvoda. Proizvod nije namenjen trudnicama, dojiljama i deci ispod 18 godina. Čuvati u originalnom pakovanju, zaštićeno od vlage i svetlosti, van domašaja dece.
Nutritivne vrednosti na 100g:
Energetska vrednost: 1571,8kJ/374,2kcal
Masti - od kojih zasićene
Ugljeni hidrati - od kojih šećeri:
Proteini: 92,46g
Soli: 0,34g Proizvođač i i distributer: Amor Lux d.o.o. Beograd
Goveđi želatin - kolagen u prahu Bioherbal 250g
Goveđi želatin - kolagen u prahu Bioherbal 250g
1.270,00 DIN
u maslina

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka