Mam care krema za strije i celulit 100ml

Mam care krema za strije i celulit 100ml

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Mum care krema za strije i celulit 100ml omogućuje nastanakglatke i zategnute kože, sprečava nastanak novih strija i koriguje već nastale strije. Mam care krema je visoko... Pročitaj ceo opis
Proizvođač
Tip proizvoda
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00A47BC7
Prijavi grešku
Mum care krema za strije i celulit 100ml omogućuje nastanakglatke i zategnute kože, sprečava nastanak novih strija i koriguje već nastale strije. Mam care krema je visokoefikasna formulacija koja prodire duboko u pore kože i omogućava povećanu hidrataciju, regeneraciju, epitelizaciju i elastičnost kože. Mam Care krema je obogaćena L-Karnitinom i ekstraktom Centell? Asiatica, N?v?n? i ?lge Fucus Vesiculosus. Sprečava nastajanje strija i smanjuje mogućnost pojave celulita. Preporučuje se upotreba pri čestim i velikim variranjima telesne težine, posebno u toku trudnoće i posle porođaja. Pogodna i za svakodnevnu negu kože tela koja pokazuje znakove starenja. Maksimalnu negu Vaše kože, mekoću i zaštitu od sušenja i pucanja.

Pakovanje: 25ml
Mam care krema za strije i celulit 100ml
Mam care krema za strije i celulit 100ml
775,00 DIN
u aksa

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka