Kapi za brže sušenje laka za nokte EXPRESS DRY NAIL DROPS

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Scenario nam je svima dobro poznat: manikir je savršen i omiljena boja je na noktima, ali dok čekaš da se osuši jednostavno se “desi život” i odjednom manikir više nij... Pročitaj ceo opis

399,00 DIN
2-5 dana

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Na lageru Dostupno u roku od 2 - 5 dana od dana narudžbe.

Cena je ažurirana danas od 03.10.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o aura.co.rs ponudi
Ponuda prodavnice aura.co.rs za proizvod Kapi za brže sušenje laka za nokte EXPRESS DRY NAIL DROPS. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Vrsta
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00A360D2
Prijavi grešku

Scenario nam je svima dobro poznat: manikir je savršen i omiljena boja je na noktima, ali dok čekaš da se osuši jednostavno se “desi život” i odjednom manikir više nije savršen, a ti moraš da počneš sa lakiranjem iz početka. Sada ova priča može da ima i drugačiji kraj: upoznaj Aura Express Dry kapi za brže sušenje laka za nokte! Osim što će - kako im i samo ime kaže - ove kapi osušiti lak za nokte praktično u sekundi, Aura Express Dry kapi štite lak pa intenzitet njegove boje duže traje, smanjuje se mogućnost oštećenja i krzanja laka, a pokožica i koža oko nokta su zaštićeni. Express Dry kapi za brže sušenje laka za nokte dolaze u praktičnoj bočici sa pipetom i lako se koriste: jedna jedina kap na sredini nokta sama se ravnomerno razliva i dovoljna je za ceo nokat, a pošto nema četkice nema ni mogućnosti da se pokvari savršeno glatka površina laka. Još jedna dobra vest jeste da proizvod sadrži veoma malo silikona, da su njegovi sastojci 32% prirodnog porekla i dobijeni iz bioloških izvora, te da je razvijen na ekološki način i pogodan je za vegane. Vreme je najveći luksuz, a uz Express Dry kapi za brže sušenje laka za nokte nema potrebe da ga trošiš na čekanje, već na stvari do kojih ti je zaista stalo!

Kapi za brže sušenje laka za nokte EXPRESS DRY NAIL DROPS
Kapi za brže sušenje laka za nokte EXPRESS DRY NAIL DROPS
399,00 DIN
u aura.co.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka