Ibanez Električna gitara JEMJR-WH

Ibanez Električna gitara JEMJR-WH

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Kada je daleke 1987. godine Stiv Vai krenuo u saradnju sa Ibanezom, verovatno nije mogao da pretpostavi koliko će duboke i trajne posledice njegov model ostaviti na svet ... Pročitaj ceo opis
67.725,00 DIN
Proizvođač
Boja
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00A18589
Prijavi grešku
Kada je daleke 1987. godine Stiv Vai krenuo u saradnju sa Ibanezom, verovatno nije mogao da pretpostavi koliko će duboke i trajne posledice njegov model ostaviti na svet električnih gitara. Danas je JEM kultni instrument koji se momentalno povezuje sa legendarnim gitaristom. Ova gitara je poznata zahvaljujući svom prepoznatljivom i inventivnom dizajnu, tako da je jedna od najkopiranijih modela na svetu. U nastojanju da JEM i njegovu magiju načine pristupačnijim i ponude ga široj bazi obožavalaca, majstori iz Ibaneza su napravili ovaj model. JEMJR-WH električna gitara poseduje telo od mahagonija sa Wizard III vratom. Ova gitara poseduje neke od mnogih JEM-ovih karakteristika: H/S/H konfiguraciju magneta, Tree of Life inlej, double locking tremolo sistem i naravno, čuveni Monkey grip i Lions Claw udubljenje za tremolo.
Ibanez Električna gitara JEMJR-WH
Ibanez Električna gitara JEMJR-WH
67.725,00 DIN
u SKYMUSIC center

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka