PHILIPS LED TV 43PUS7506

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
4K HDR Smart LED TV

108 cm (43")
Dolby Vision i Dolby Atmos
Smart TV

Živopisna HDR slika. Philips 4K UHD TV.

Vaš Ph...
Pročitaj ceo opis
53.800,00 DIN -30 %
37.900,00 DIN
Proizvođač
Dijagonala ekrana (u cm)
109 cm
Operativni sistem
Smart TV
da
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00A17E7B
Prijavi grešku
4K HDR Smart LED TV

108 cm (43")
Dolby Vision i Dolby Atmos
Smart TV

Živopisna HDR slika. Philips 4K UHD TV.

Vaš Philips 4K UHD televizor je kompatibilan sa svim glavnim HDR formatima, uključujući Dolby Vision. Bez obzira na to da li je u pitanju serija koju morate da pogledate ili novi filmski hit, senke će biti dublje. Svetle površine će sijati. Boje će biti vernije.

Bioskopski slika i zvuk. Dolby Vision i Dolby Atmos

Podrška za vrhunske audio i video formate kompanije Dolby znači da će HDR sadržaj koji gledate izgledati i zvučati izvanredno. Uživaćete u slici koja odražava originalne namere režisera i doživeti prostorni zvuk sa pravom jasnoćom i dubinom.

Pametni način za uživanje u TV-u. SAPHI

Brzi, intuitivni operativni sistem SAPHI korišćenje Philips Smart TV-a pretvara u pravo zadovoljstvo. Uživajte u odličnom kvalitetu slike i pristupu preglednom meniju sa ikonama pomoću jednog dugmeta. Lako upravljajte televizorom i lako pronalazite popularne Philips Smart TV aplikacije.

Vaš Philips televizor ima najnovije HDMI priključke, a automatski prebacuje na Low latency podešavanja kada počnete da se igrate na konzolama za igre.

Pristup pomoću jednog dugmeta preglednom meniju sa ikonama.

SAPHI je brzi, intuitivni operativni sistem koji korišćenje Philips Smart TV-a pretvara u pravo zadovoljstvo. Uživajte u odličnom kvalitetu slike i pristupu pomoću jednog dugmeta pregldenom meniju sa ikonama. Lako upravljajte televizorom i lako pronalazite popularne Philips Smart TV aplikacije, uključujući YouTube, Netflix i druge.

Tanki, primamljivi dizajn

Tražite televizor koji se uklapa u vaš prostor? Ovaj 4K smart TV je kao poručen za vas! Virtuelni ekran bez okvira uklapa se u skoro svaki interijer, a zbog tankog podnožja izgleda kao da televizor pluta iznad jedinice televizora ili stola.
PHILIPS LED TV 43PUS7506
PHILIPS LED TV 43PUS7506
37.900,00 DIN
u PCdeal

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka