Paleta za konturisanje FACE CONTOUR PALETTE Fair

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Face contour palette je profesionalan proizvod namenjen postizanju idealnog tena. U ponudi su 2 palete, FAIR i DARK, dizajnirane tako da se prilagode svetlijim i tamni... Pročitaj ceo opis

929,00 DIN
2-5 dana

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Na lageru Dostupno u roku od 2 - 5 dana od dana narudžbe.

Cena je ažurirana danas od 03.11.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o aura.co.rs ponudi
Ponuda prodavnice aura.co.rs za proizvod Paleta za konturisanje FACE CONTOUR PALETTE Fair. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX009E4193
Prijavi grešku

Face contour palette je profesionalan proizvod namenjen postizanju idealnog tena. U ponudi su 2 palete, FAIR i DARK, dizajnirane tako da se prilagode svetlijim i tamnijim tipovima kože. U svakoj paleti se nalaze 4 proizvoda, a njihovim kombinovanjem postižete željeni izgled lica. FIX je namenjen fiksiranju tečnih i kremastih korektivnih proizvoda na području oko očiju. Blago žuta boja proizvoda će dodatno ublažiti izgled svih nepravilnosti na tom području, a takođe će i osvetliti i osvežiti izgled celog lica. HIGHLIGHT zahvaljujući baršunastoj i laganoj teksturi sa jako visokim procentom efektnih pigmenata koži daje sedefasto-perlasti izgled. Proizvod se nanosi na sve delove lica koje želimo da istaknemo i da osvetlimo – vrh jagodične kosti, duž nosa, ispod obrva, unutrašnji uglovi oka, iznad gornje usne. SOFT BRONZE/HEAVY BRONZE kreira potpuno prirodan izgled zahvaljujući svojoj svilenkastoj, ultra finoj teksturi koja se blendanjem savršeno stapa sa kožom. HEAVY SCULPT je pre svega namenjen definisanju i oblikovanju kontura lica. Može se koristiti samostalno ili kombinovanjem sa BRONZE proizvodom u paleti. Ovaj proizvod je iste formulacije kao BRONZE, upravo zbog mogućnosti međusobnog kombinovanja i blendiranja, kako bi se što bolje stopili sa kožom tokom nanošenja i omogućili postizanje što prirodnijeg izgleda kontura lica. Saveti za nanošenje: FIX proizvodom setujte korektor koji ste naneli na podočnjake kako biste izbegli uvlačenje u sitne borice i dali licu svež izgled. BRONZE proizvod koristite da licu date toplinu. On je za nijansu svetliji od SCULPT proizvoda. Zahvaljujući istoj formulaciji, možete ga koristiti samostalno ili kombinovanjem sa tamnijim proizvodom u paleti. Adekvatnim kombinovanjem ćete postići najprirodniji izgled kontura lica. Highlighter nanesite nakon završenog šminkanja tena. Najbolji efekat dobićete ukoliko ga naneste četkom (u tom slučaju preporučujemo koso sečenu višenamensku četku), ali svakako to možete učiniti i prstima. Proizvod se nanosi na sve delove lica koje želite da istaknete i posvetlite – vrh jagodične kosti, duž nosa, ispod obrva, unutrašnji uglovi oka, iznad gornje usne.

Paleta za konturisanje FACE CONTOUR PALETTE Fair
Paleta za konturisanje FACE CONTOUR PALETTE Fair
929,00 DIN
u aura.co.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka