PUDER U PRAHU POWDERFUL! 02 Natural

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Za vrhunski završni dodir na koži, novi puder u prahu POWDERFUL! sa svojom laganom i vazdušastom teksturom čini da koža izgleda savršeno sveže i prirodno. Koža diše sl... Pročitaj ceo opis

789,00 DIN
2-5 dana

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Na lageru Dostupno u roku od 2 - 5 dana od dana narudžbe.

Cena je ažurirana danas od 03.10.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o aura.co.rs ponudi
Ponuda prodavnice aura.co.rs za proizvod PUDER U PRAHU POWDERFUL! 02 Natural. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX009E418F
Prijavi grešku

Za vrhunski završni dodir na koži, novi puder u prahu POWDERFUL! sa svojom laganom i vazdušastom teksturom čini da koža izgleda savršeno sveže i prirodno. Koža diše slobodno i formira pravi zaštitni štit koji ograničava apsorpciju štetnih čestica iz spoljašnosti bez negativnog uticaja na prirodno funkcionisanje kože. Mineralni elementi omogućavaju da se tekstura praha „sjedini“ sa kožom (skin feel), zbog čega je osećaj na licu jako prijatan. Između ostalog dobra strana mineralnih elemenata je da ne isušuju kožu, već je dodatno hidriraju i pružaju osećaj ugodnosti. Sadrži mikro čestice koje apsorbuju višak sebuma i pomažu u neutralizaciji sjaja te tako garantuje dugotrajnu mat završnicu. Ovaj puder u prahu je idealan za svakodnevnu upotrebu, može se nanosti kao poslednji korak za setovanje/fiksiranje tečnog pudera ili samostalno u koliko se samo želi postići efekat matiranog i izjednaćenog izgleda kože. Prozračna tekstura praha sama po sebi nema pokrivnu moć, već se samo asimilira sa bojom tena. Koža očuva svoju prirodnu lepotu uz svaku novu aplikaciju. Proizvod je obogaćen mirisnom notom lotusa, što pričinjava još veće zadovoljstvo prilikom aplikacije. Inovacija, što se tiče same ambalaže, je elastična mrežica u zaštitnom poklopcu, što omogućava doziranje optimalne količine proizvoda prilikom aplikacije, pritom sprečava rasipanje sadržaja i zadržava ga u samom pakovanju. U ponudi su 4 boje: 01 Light 02 Natural 03 Deep 04 Crystal Bright Svojom posebnošću se izdvaja boja 04 Crystal Bright, koja jedina sadrži jako fine svetlucave čestice, koje dodatno ističu svežinu i nežnost glatke, baršunste završnice. Savet za nanošenje: Odgovarajućom četkicom za šminkanje nežno pritisnuti na mrežicu i uzeti optimalnu količinu praha. Laganim pokretima od središta lica prema spolja nanositi na kožu.

PUDER U PRAHU POWDERFUL! 02 Natural
PUDER U PRAHU POWDERFUL! 02 Natural
789,00 DIN
u aura.co.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka