Olovka za usne LIPLINER 63 Delicate Brown

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Baršunasta dugotrajna formulacija sa izrazitom mat završnicom, omogućava celodnevno nošenje bez isušivanja usana. Ove olovke za usta su meke kremaste i postojane pa je... Pročitaj ceo opis

389,00 DIN
2-5 dana

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Na lageru Dostupno u roku od 2 - 5 dana od dana narudžbe.

Cena je ažurirana danas od 03.09.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o aura.co.rs ponudi
Ponuda prodavnice aura.co.rs za proizvod Olovka za usne LIPLINER 63 Delicate Brown. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Boja
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX009E418B
Prijavi grešku

Baršunasta dugotrajna formulacija sa izrazitom mat završnicom, omogućava celodnevno nošenje bez isušivanja usana. Ove olovke za usta su meke kremaste i postojane pa je sa njima moguće precizno oblikovanje kontura usana. Dugotrajne su i ne razmazuju se. Saveti za nanošenje: Pre nanošenja karmina uokvirite usta olovkom za nijansu tamnijom od boje ruža. Idealne su i za samostalno nošenje preko celih usta umesto ruža, upravo zbog svoje mekoće, intenzivne pigmentacije i zbog toga što ne isušuju usne.

Olovka za usne LIPLINER 63 Delicate Brown
Olovka za usne LIPLINER 63 Delicate Brown
389,00 DIN
u aura.co.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka