Završni sloj visokog sjaja TOP COAT GEL EFFECT

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Top coat sa gel efektom Gel lak look Lako se uklanja Osigurava dugotrajan manikir Pruža dodatni sjaj Voliš gel efekat - ali nisi fan toga što se ta vrsta laka malo tež... Pročitaj ceo opis

329,00 DIN
2-5 dana

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Na lageru Dostupno u roku od 2 - 5 dana od dana narudžbe.

Cena je ažurirana danas od 03.11.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o aura.co.rs ponudi
Ponuda prodavnice aura.co.rs za proizvod Završni sloj visokog sjaja TOP COAT GEL EFFECT. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Tip proizvoda
gel
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX009E4102
Prijavi grešku

Top coat sa gel efektom Gel lak look Lako se uklanja Osigurava dugotrajan manikir Pruža dodatni sjaj Voliš gel efekat - ali nisi fan toga što se ta vrsta laka malo teže uklanja? Isprobaj naš Like a PRO! završni sloj koji pruža gel lak look, dugotarajan manikir, a pritom se uklanja bilo kojim sredstvom za skidanje laka za nokte. Hi-Shine polimeri stvaraju 3D efekat, pružajući besprekoran finiš noktima. “Gel lock” formula učvršćuje i ojačava nokat - tako da se boja ne ljušti. Lak ima aplikator koji u jednom potezu pokriva čitav nokat - za maksimalnu preciznost i laku upotrebu. Tvoji nokti će biti ojačani, a boja trajati duže - i to sve bez korišćenja UV lampe ili bilo kakvih drugih alata za gel lak manikir!

Završni sloj visokog sjaja TOP COAT GEL EFFECT
Završni sloj visokog sjaja TOP COAT GEL EFFECT
329,00 DIN
u aura.co.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka