Pumpkin Instant Radiance In-Shower Mask 75 ML

Pumpkin Instant Radiance In-Shower Mask 75 ML

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Neka dosadna i gruba koža postane prošlost zahvaljujući našoj Pumpkin Instant Radiance In-Shower Mask koja štedi vreme. Nanesite određenu količinu naše maske za lice. Usk... Pročitaj ceo opis
1.000,00 DIN -30 %
700,00 DIN
-30 %1.000,00 DIN
+ troškovi dostave

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Na lageru

Cena je ažurirana danas od 10.42.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o thebodyshopRS ponudi
Ponuda prodavnice thebodyshopRS za proizvod Pumpkin Instant Radiance In-Shower Mask 75 ML. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Tip
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX009BD305
Prijavi grešku
Neka dosadna i gruba koža postane prošlost zahvaljujući našoj Pumpkin Instant Radiance In-Shower Mask koja štedi vreme. Nanesite određenu količinu naše maske za lice. Uskočite pod tuš i pustite je da deluje dok vi pevušite vesele melodije i sapunjate vaše divno telo. Ovaj višenamenski mus od bundeve štedi cenjene minute tokom vaše dnevne rutine, brzo čisti, radi piling i ponaša se kao maska, otkrivajući kožu blistavog izgleda pravo po izlasku iz tuša. Napravljena od 96% sastojaka prirodnog porekla, uključujući prirodne enzime bundeve i plod brusnice u prahu, poznatih po svojim piling svojstvima, ostavlja pročišćen, zaglađen i zdraviji izgled kože za samo 5 minuta. Teško da može bolje od ovog zgodnog superheroja.
Pumpkin Instant Radiance In-Shower Mask 75 ML
Pumpkin Instant Radiance In-Shower Mask 75 ML
700,00 DIN
u thebodyshopRS

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka