White Musk® Eau De Parfum New 30 ML

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Mošus je suptilni miris sa moćnim efektima. On je delikatan, umirujući i neodoljivo očaravajući. Naš White Musk® Eau de Parfum sadrži cvetne, senzualne i čiste note koje ... Pročitaj ceo opis
3.590,00 DIN -30 %
2.513,00 DIN
-30 %3.590,00 DIN
+ troškovi dostave

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Na lageru

Cena je ažurirana danas od 10.42.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o thebodyshopRS ponudi
Ponuda prodavnice thebodyshopRS za proizvod White Musk® Eau De Parfum New 30 ML. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Boja
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00997987
Prijavi grešku
Mošus je suptilni miris sa moćnim efektima. On je delikatan, umirujući i neodoljivo očaravajući. Naš White Musk® Eau de Parfum sadrži cvetne, senzualne i čiste note koje će vas ojačati i pružiti vam podršku da se izrazite. Ova moćna bočica sadrži u sebi mešavinu našeg kultnog White Musk® mirisa – očaravajuća simfonija mirisa sa notama čiste aldehide, umirujućeg jasmina i našeg senzualnog, cruelty-free mošusa. Ponekad lepota mirisa je više od toga kako čini da se osećate. Osnaženo, uzdignuto, možda čak i nostalgično. Naš White Musk® Eau de Parfum je dugotrajni i kultni miris koji će vas učiniti nezaustavljivim. A ukoliko želite da oživite vaše snove, uparite ovaj parfem sa našim ostalim poslasticama iz White Musk® kolekcije. Naš Eau de Parfum sada dolazi u reciklabilnoj bočici, napravljenoj od 42% recikliranog stakla, tako da još više možete voleti vašu planetu, dok uživate u ovom mirisu. Uklonite pumpicu pre recikliranja bočice i poklopca.
White Musk® Eau De Parfum New 30 ML
White Musk® Eau De Parfum New 30 ML
2.513,00 DIN
u thebodyshopRS

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka