Modelarska elektrotehnička oprema

Još odavno te zanimaju tehnika, automobili, avioni, brodovi, a posebno način na koji funkcionišu? Onda je modelarstvo pravi hobi za tebe, jer uz malo znanja i alata, možeš da sastaviš bilo koje vozilo koje poželiš. Pogledaj razne proizvode koji će ti u tome pomoći i tako još pre kupovine proveri šta ti je sve potrebno za besprekoran rad tvoje rukotvorine.

Ukoliko želiš da tvoje plovilo ili vozilo ne budu obične igračke, već da služe i kao prevozno sredstvo, moraš da iskoristiš razne komade elektrotehničke opreme, kao što su elektromotor, akumulator, baterija i elektronski regulator, a pored toga, treba ti i tehnika za punjenje, kao i razni kablovi i konektori s kojima ćeš povezati razne delove opreme.

Ako želiš da tvoj modelarski proizvod radi na električni pogon, u njega ćeš morati da postaviš elektromotor koji mora da ima dobar kapacitet, kako bi se plovilo ili vozilo pomoću njegla moglo pomerati. Veći i teži modeli traže i snažniji motor, a kod lakših modela, čak i kod onih s pomoćnim motorom, možeš iskoristiti motor manjeg kapaciteta.

Elektromotor priključiš na akumulator za punjenje, koji mora da može da se jednostavno napuni, a najvažnije je da vreme punjenja ne traje predugo. Što je akumulator veći, to će model duže leteti, voziti ili ploviti.

više
Saveti 0

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude?
Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2019 Ceneje d.o.o.