Potraži među prikazanim proizvodima

Cena
MIN MAX

Gipsane ploče

(0 proizvoda)

Ako se pripremaš za adaptaciju kuće ili stana, ili želiš da odojiš prostorije jednu od druge, najbolja je tzv. suva gradnja, koja se postiže gips pločama. Renoviranje će biti završeno za čas, a radovi mogu da počnu čak i u prostorijama u kojima već živiš. Naime: to je proces adaptacije koja je potpuno suv, brz i jednostavan.

Kod gips ploča, kao i kod drugih materijala za gradnju, izolaciju i drugih materijala za obnovu kuće ili stana, na prvom mestu moraš da znaš dimenzije. Nakon toga pročitaj i proveri za šta se izabrana gips ploča koristi. Neke su u stvari pogodne za unutrašnje pregrade, a druge su idealne za zidne i plafonske obloge, a treće, na primer za spušteni plafon i suve prostore. Neki od kriterija za kupovinu i izbor najpogodnijih gips ploča su brzina i jednostavnost montaže, kao i vrsta materijala. Najkvalitetnije gips ploče su napravljene od visokokvalitetnog posebnog gipsa, koji ima oznaku najvećeg standarda kvaliteta. Prednost se daje onim gips pločama koje su dodatno ojačane posebnim celuloznim vlaknima, nisu zapaljive i njihova površina je dodatno zaštićena i otporna na upijanje vlage. Takođe, treba da vodiš računa i o već pomenutim dimenzijama: širina, dužina i debljina, prilikom kupovine predstavljaju važan kriterijum.

Sigurno svi želimo da renoviranje kuće, stana ili pojedinačne prostorije bude što jednostavnije, prijatnije i brže. Za međusobno odvajanje prostorija su svakako najbolje gips ploče, koje možeš da pronađeš na našoj internet stranici Idealno.rs. Ovde takođe, imaš mogućnost upoređivanja više proizvoda, čime želimo da ti uštedimo vreme potrebno za šetnju po prodavnicama. Sa samo nekoliko klikova možeš da pronađeš potrebne gips ploče.

Prikaži više
0 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)
Ne postoji proizvod koji odgovara izabranoj kombinaciji filtera. Pokušaj da upotrebiš drugačiju kombinaciju filtera ili posebno koristi svaki filter.

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka