Potraži među prikazanim proizvodima

Cena
MIN MAX

Vrsta pribora

Boja

Pribor za lepkove

(4 proizvoda)

Gotovo da nema majstora koji se nisu uhvatili u koštac sa raznim zadacima, a da im nije bilo potrebno da imaju lepak. Sa njima lepiš i učvršćuješ skoro na svakom koraku, u okviru kuće i stana, kao i napolju, u bašti, radionici i / ili garaži. A da bi lepljenje bilo brzo, jednostavno, efikasno i zabavno, potrebno je da osiguraš sav potreban pribor za lepljenje. Na našoj internet stranici idealno.rs pogledaj šta se sve nudi od pribora i na šta da obratiš pažnju, da bi tvoj dom bio besprekorno sređen.

Među priborom za lepkove možeš da pronađeš pištolj za lepak, kod koga moraš da pripaziš da je njegovo kućište čvrsto, ali i jednostavno za korišćenje, i gde između ostalog, pomaže i ergonomska drška koja omogućava optimalan prenos energije. Uzmi u obzir i količinu koja staje u rezervoar, kao i njegovu težinu da bi posao mogao da obaviš brzo i bez napora. Pored toga, svoju kolekciju pribora za lepljenje možeš da dopuniš i sa pištoljem za poliuretansku penu, kod kojeg važi isti kriterijum za kupovinu, kao i kod prethodno opisanog pištolja za lepak, a naravno, tu su i neizostavni lepkovi (različite vrste i namene), pištolj za vruće lepljenje (na primer, sa voskom, koji je najpoznatiji po ukrasima i umotavanju poklona, kao i učvršćivanju različitih delova nameštaja ...), ručni silikonski pištolj bez zubaca, zaštitna traka, adapter za montažnu penu, lepljivi štapići, najloni, paste za čišćenje ruku i još mnogo toga.

Neka lepak bude tvoj zaštitni znak i izuzetno praktičan prijatelj koji će lepiti stvari i obavljati popravke pre nego što se potpuno ne potroše. Neki lepkovi su moćni i jaki, zato posebnu pažnju obrati na svoje zdravlje. Pripazi na oznake i upozorenja na pakovanju i u radu sa posebno agresivnim lepkovima koristi zaštitne rukavice. Pored lepkova i zaštitnih rukavica obezbedi i ostali pribor za lepkove, sa kojima ćeš poslove obavljati još lakše i brže.

Prikaži više

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka