Kompleti električnog alata

(172 proizvoda)

Za besprekornu uređenost tvoje kuće, vikendice, stana ili bašte, terase, baštenske kućice i verande, kao što znaš, potrebno je redovno održavanje. Da bi to poslednje bilo jednostavnije, a istovremeno efikasno i zabavno, nabavi svoj komplet električnog alata. U njemu ćeš pronaći sve što ti je potrebno za brojne poslove: od brušenja, bušenja, pa do lakiranja i rušenja.

U kategoriji kompleta električnog alata praktično se može pronaći sve što je pojedinačno dostupno u ostalim kategorijama, ali na jednom mestu, a pri tom u najvećem mestu za upoređivanje idealno.rs. A pod kompletima električnog alata u jednom setu, za istu cenu, dobijaš sve što je potrebno pravom i najboljem majstoru, odnosno majstorici u kući. Tako recimo možeš da kombinuješ renda i šlajferice, akumulatorske odvijače, brusilice, električnih bušilica, fenova sa toplim vazduhom, pa do potrebnih dodataka za električne alate, špiceva i štemajza, akumulatorskih ubodnih testera, glodalica i mnogih drugih…

Zbog raznih potreba i široke upotrebe, savremeno tržište nudi komplet električnog alata, bez kojih budući poslovi u kući ili stanu, kao i njihovoj okolini nećeš želeti da obavljaš. To proističe iz sopstvenih potreba i dosadašnjeg iskustva. Obezbedi svom domu besprekornu uređenost, stvari, predmeta i nameštaja, pa ga popravi pre nego što se konačno pokvari.

Na portalu Idealno.rs smo ti pripremili veliki izbor kompleta električnog alata brojnih prodavaca, kao i renomiranih brendova i raznih trgovačkih posrednika. Uporedi materijale, mogućnost dostave, bezbednost, dodatnu zaštitu, mogućnost skladištenja novog kompleta električnog alata, kvalitet i cenu, i pobrini se za najbolju kupovinu i najveće zadovoljstvo.

Prikaži više
172 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka